facebook

Заборгував 121 тисячу гривень аліментів – позбувся земельної ділянки

На Прикарпатті державні виконавці продовжують практику накладання арешту на нерухоме майно злісних неплатників аліментів.

Слідом за надвірнянськими аліментниками-боржниками, про яких вже писав БРІЗ, частини своєї нерухомості позбулися недобросовісні батьки на Коломийщині.



Так, за інформацією прес-служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківської області 1 березня цього року державними виконавцями Коломийського міжрайонного відділу Державної виконавчої служби за сприяння мобільної групи з ліквідації заборгованості із сплати аліментів було накладено арешт на земельну ділянку 0,0425 гектара у місті Коломия. Вказана земельна ділянка перебувала у власності особи, яка заборгувала аліментів на суму 121 568,73 гривні.

Ще за двома провадженнями, де сума боргу із сплати аліментів сягнула відповідно 40 241 гривні та 30 400 гривень державними виконавцями було в першому випадку накладено арешт на квартиру, а в другому – описано чверть квартири, що перебували у власності боржників.

Як повідомляють у ГТУЮ в області, кошти, виручені від реалізації арештованого майна, будуть спрямовані на погашення заборгованості із сплати аліментів.

Читайте також:  На Івано-Франківщині молодь звела семиметрового мегасніговика

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.