facebook

“Побачивши ванну, залиту кров’ю, Марина…”: Няня зарізала двох маленьких дітей, через заздрощі

55-річна жінка заздрила своїй роботодавиці і вирішила таким чином їй помститися, передає Корупція.Інфо

Коли няня не привела Марині  її двох дітей, то жінка відчула щось недобре і тому повернулася додому зі своєю молодшою дитиною. Приїхавши, вона відразу почала перевіряти всі кімнати, думаючи, що те, що відбувається, нагадує фільм жахів, повідомляє Mirror.

Побачивши ванну кімнату, залиту кров’ю, Марина вибігла з квартири з жахливим криком.



“Це був крик, про існування якого ви навіть не здогадуєтесь”
, – розповідає жінка. Двоє мертвих дітей лежали у ванній, а няня тим часом намагалася вбити себе.

Шестирічна Люсія намагалася відбитися від Йоселін Ортеги, але та завдала їй 20-30 ножових поранень. На тілі дворічного Лео було п’ять ударів. Сама няня чекала приїзду Марини, щоб перед тим, як вбити себе, побачити її реакцію.

“Я просто хотіла прокинутися від кошмару, який, як я прекрасно розуміла, не був сном. Це була реальність”

Няня працювала в родині Марини протягом двох років, але жінка заздрила своїй роботодавиці через те, що та була матір’ю, якою вона ніколи не могла стати. Йоселін недавно перевезла свого 17-річного сина з Домініканської Республіки і записала його в приватну школу, однак грошей на навчання не вистачало. Але коли Марина запропонувала їй підшукати підробіток, няня розлютилася.

Друзі Марини були готові найняти її в якості помічниці по будинку, але Йоселін лише ще сильніше дратувалася. Наступного дня, коли мати повернулася в свою розкішну квартиру в Нью-Йорку, вона виявила трупи своїх дітей. 55-річна няня вважає себе невинною через божевілля.

Читайте також:  Юля наpoдила четверту пару близнюків і всі хлопці, а їй так хотілося дівчинку. А потім вона дізналася, що в сусідній палаті відмовна є

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.