facebook

Перший шлюб зруйнувала смерть, другий- доля: З ким втретє знайшов щастя Антон Лірник

Український шоумен Антон Лірник, завжди зі щирою посмішкою і з гуморому ставиться до життя. Та мало кому відомо, що довелося пережити цьому чоловіку. Він вперше заговорив про найболючішу втрату в свому житті — смерть 8-річної дочки Маші, передає Корупція.Стар

Антон Лірник став батьком досить рано — тоді артисту було всього 22 роки. Проте, він жодного разу не пошкодував про народження дитини.

«У 22 роки я був аж надто молодий, наївний, дурний, щоб щось планувати, але це була дуже приємна несподіванка. Найкраще, що може відбуватися в житті людини — все це пов’язано з дітьми», — розповів шоумен в програмі« Відверто з Машею Єфросиніною».

Вперше Антон Лірник зізнався, що в його родині сталося нещастя — його дочка Маша померла від раку мозку, коли їй було всього 8 років. Дівчинка перенесла складну операцію, але лікарі не змогли врятувати її життя.

«Немає ніякого способу це пережити. Це неможливо. Це не можна пережити. Можна тільки звикнути до цієї думки. Вона повинна просто попелом осісти в грудях. І іншого способу немає, ти ніколи не перестанеш про це думати. Найстрашніше в цій ситуації — це шукати причини. Я довгий час, багато років, намагався забороняти собі думати про те, що у цього є причини. У цього немає причини. Це найголовніше, що повинні пам’ятати всі, хто проходить через таке », — говорить Антон Лірник.



Довгий час він намагався знайти і зрозуміти причину, чому в його родині сталася така трагедія. Почав копатися в собі, шукати причину і звинувачувати увесь світ. Допоки не зрозумів: “Це те, що може статися з будь-якою людиною, в будь-яку секунду, це безжальна хвороба, яка грає за своїми правилами”.

Читайте також:  ЦВК опрацювала понад 80 % бюлетенів: кількість голосів за одного з кандидатів значно скоротилася

Ліркик зізнався, що після цього випадку боявся створувати сім’ю заново:о”Я боявся створювати сім’ю занов, я катастрофічно боявся знову мати дітей. Це найжахливіший страх, який може бути в житті людини. Сам не знаю, звідки у мене взялися сили на це…»”

Після того, що сталося шлюб Антона з першою дружиною Танею розпався.

«До того часу наші відносини вже були зіпсовані, зайшли в глухий кут, — розповів Лірник. — І смерть Маші просто була тією подією, після якої ми не могли зустрічатися і дивитися один одному в очі. Тому ми дуже надовго просто перестали бачитися. І до сих пір, коли зустрічаємося, це відбувається вкрай рідко. Кожен раз болісно. Вона живе в іншій країні, підтримує зв’язок з моїми батьками. Але ми практично не спілкуємося».

Повернутися до роботи і більш-менш повноцінного життя Антону допомогли його друзі. Порятунок шоумен знайшов виключно в роботі.

Вдруге гуморист одружився на Валерії Бородіній, від якої у нього з’явилася дочка Соня. Пара розлучилася, коли доньці було всього десять місяців. Причина розлучення не називається, але колишнє подружжя донині підтримують дружбу.

Зараз Антон одружений в третє на дівчині Марії.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.