facebook

Співак і композитор Роман Скорпіон: «Змалку брав макогін на свята, ставав на стілець і співав пісень» (відео)

Невтомний, молодий та прогресивний співак Роман Скорпіон захоплено продовжує підкорювати український шоу-бізнес. Його вже називають завидним холостяком, який завойовує серця прихильниць.

Зауважимо, що Роман не лише талановитим співаком і завидним холостяком, а ще й –кулінаром. «Я завжди обожнював готувати і продовжую розвивати в собі це хобі. Моя фірмова страва – смажена картопля в коньяку. Мої друзі просто у захваті, і завжди просять рецепт, та я залюбки буду готувати її своїй кохані половинці», – каже Роман.

У 2014 році вийшла, написана Романом прониклива пісня – «Мама», у якій автор передав усі свої почуття, які не встиг висловити їй за життя. На декілька пісень Роман зняв кліпи, зокрема на хіт “Поцілую”.

Наразі Роман Скорпіон закінчує роботу над першим студійним україномовним альбомом. Він є автором текстів і музики всіх пісень, що входять до альбому.

Народився 9 листопада 1990 року у м. Львові. Ще у підлітковому віці співав у церковному хорі. Закінчив музичну школу по класу акордеон. Коли настав час вибору професії, батьки артиста дуже хотіли, аби він став кухарем, проте самому Роману ця професія зовсім не подобалася, і він уперто продовжував займатися музикою. Це захоплення переросло в рішення стати професійним співаком, музикантом, композитором. По закінченню школи вступив до Училища культури та отримав омріяну з дитинства професію. Талант, працьовитість та наполегливість дозволили Роману увірватися в український шоу-бізнесу, і фанатів творчості з кожним днем стає все більше й більше, а Роман стрімко наближається до бажаної мети.

Після концерту в Тернополі Роман Скорпіон дав інтервю журналу CITY LIFE.

Читайте також:  Не міг дивитися на себе в дзеркало: Олег Винник зробив гучну заяву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.