facebook

Кіборг з Коломиї звинуватив місцеву владу і поліцію в кумівстві та корупції

Ветеран АТО з Коломиї Василь Кузьмин, який пройшов пекло Донецького аеропорту звернувся до директора НАБУ через кумівство і корупцію в міській владі і поліції.

У своїй заяві Василь Кузьмин пише, що керівництво міської мерії та поліції Коломиї вирішили, що їм все дозволено, а тих хто їх не підтримує, жорстоко переслідують використовуючи свої посади.

Мер м. Коломия Ігор Слюзар оточив “трон місцевого князя” своїми родичами та близькими друзями. заступником у нього – бувший його же водій та особливо довірена особа Богдан Федорук,який на всі хлібні місця попризначав своїх кумів. А щоб було спокійно робити свої оборудки добився мер призначення начальником Коломийської поліції такого собі Білейчука, що одружений на рідній сестрі мера. А прийшов новий керівник Коломийської прокуратури, так зразу йому із земельних ділянок воїнів АТО виділили добрий шмат землі під забудову, хоча і не просив той. І все знову стало добре – прокуратура грудьми кидається на захист мера та його команди



“, – йдеться у зверненні Кузьмина.

Водночас ветеран АТО зауважує, що в ході боротьби зі зловживаннями і корупцією в місті, відносини між ним і Слюзарем, Білейчуком і Федоришиним переросли у ворожі.

“Особливо сполошились вони, коли я заявив про намір балотуватись на наступних місцевих виборах на посаду мера Коломиї. Не маючи можливості очорнити мене в очах мешканців міста, теперішня мерія руками поліції вирішила усунути мене від виборів шляхом притягнення до кримінальної відповідальності за злочини, які я не вчиняв”, – переконаний кіборг.

Зокрема Василь Кузьмин розповідає, що йому “шиють” кримінальну справу через конфлікт, який був 15 жовтня минулого року. Тоді кіборг з братом заступилися за сусідів які проводили збори ОСББ. Адже хулігани лаяли та били людей. Поліція за словами Кузьмина тільки “посварила” хуліганів і поїхала, а ті взялися далі буянити. Тож кіборг з друзями вирішили відвезти одного з них в поліцію, проте по дорозі пошкодували і відпустили. А вже згодом Василь Кузьмин дізнався, що проти нього і брата відкрили кримінальне провадження за хуліганство і незаконне позбавлення волі, а справжніх хуліганів притягнуть до адмінвідповідальності. Тож ветеран сподівається, що в НАБУ допоможуть розібратися з цією справою.

Читайте також:  Франківці рятують собаку від жахливих мук. ФОТО

Повний текст звернення читайте нижче.

 

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.