facebook

Кличко проведе бій з Дженнінгсом у спеціальних боксерських трусах

Після поєдинку Володимир продасть свої труси на благодійному аукціоні.

1613426




Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBО, IBO і журналу The Ring Magazine Володимир Кличко проведе бій проти американця Брайанта Дженнінгса в спеціальних боксерських трусах.

Українцю на бій підготували труси спеціального дизайну, на яких написані імена всіх суперників нашого чемпіона на професійному рингу. Після бою боксерські труси будуть виставлені на благодійному аукціоні, а виручені кошти спрямовані українським дітям.

“На них написані ім’я, місце, дата і результат бою. І тільки один результат, звичайно, залишається відкритим, тому що 67-й бій якраз буде проти Брайанта Дженнінгса. Ми поки не знаємо, як саме завершиться бій.

Ці труси будуть продані після бою на аукціоні, як і мій халат, на якому також будуть надруковані мої суперники. Гроші підуть на благодійність, дітям, у тому числі в Україні, де зараз триває війна”, – розповів Володимир.

Нагадаємо, чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO і IBO у надважкій вазі українець Володимир Кличко 25 квітня в Нью-Йорку, США, проведе бій проти американця Брайнта Дженнінгса.

В Україні в прямому ефірі бій Кличко – Дженнінгс покаже телеканал Інтер. Початок трансляція боксерського вечора заплановано на 6 ранку за київським часом.

Зазначимо, що СПОРТ bigmir)net буде в текстовому вигляді вести онлайн трансляцію бою Кличко – Дженнінгс.

Дізнайся цікаві та невідомі подробиці життєвого шляху Володимира Кличка, найкращого важкоатлета світу на сьогоднішній день, в унікальному проекті СПОРТ bigmir)net: Володимир Кличко – шлях українського суперчемпіона.

Читайте також:  Стадник-Махиня приносить Україні перше золото на Європейських Іграх

Шукайте деталі в групі Facebook