facebook

Сьогодні вночі на Житомирщині загинула вся сім’я з 8 осіб, серед них діти та онуки. Попередня версія – отруєння чадним газом (відео)

5 березня о 20.00 в приватному будинку по вулиці Білопільській в Бердичеві (Житомирська область) були знайдені тіла восьми загиблих – тіла чоловіка та дружини, власників житла, двох їхніх дітей, двох онуків – хлопчикові було три роки, дівчинці повинно було в березні виповниться рік. Серед загиблих також дівчина сина власників квартири і сусідка, яка зайшла до них у своїх справах.

Про це повідомляє Обозреватель із посиланням на ДСНС.

Відзначається, що ознак пожежі не виявлено.

За інформацією 112 Україна, сусідка загиблих звернула увагу на дивний запах, що йшов з їхнього будинку, а також зауважила, що ніхто з людей другу добу не виходив з квартири.

– На даний момент загибель 8 осіб вже підтверджений факт, на місці працюють слідчо-оперативні групи ГУ НП Житомирської області та Бердичівського відділення поліції, – розповіла прес-секретар обласної поліції Алла Ващенко.

Причиною загибелі людей попередньо називається отруєння чадним газом.

Версію насильницької смерті поліція поки що не розглядає, однак Ващук зазначила, що остаточно відповісти на запитання про причини загибелі людей можна буде тільки після проведення розтину.

Поліція встановила, що в будинку працювало пічне опалення, а в квартирі знаходилася розпечена плита. Ймовірно, що саме вона і стала джерелом чадного газу в приміщенні.

Читайте також:  На Рогатинщині внаслідок ДТП загинув 31-річний львів’янин

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.