facebook

А ви бачили цю красуню? Дружина епатажного Дзідзьо, розповіла про стосунки зі співаком і чим займається в житті

Біографія Дзідзьо, відомого в реальному житті як Михайло Хома, покрита таємницею.

Хоча його особисте життя дуже цікавить шанувальників, адже йому приписували романи з багатьма красунями українського шоу-бізнесу, та, навіть з давно заміжньою Ольгою Цибульською.

Але не все так таємно, як здається. Дзідзьо ніколи не афішує особисте життя, проте фанати проводять цілі розслідування, щоб дізнатися більше про свого кумира

Молода, усміхнена і темноволоса красуня Ярослава змогла приборкати цього енергійного парубка ще за їхньою юності. Зіркове подружжя в той час навчалося разом у музичній школі, а пізніше склалося так, що і співали в одному гурті. 17 років зі слів Ярослави вони разом, хоча і відгуляли весілля у 2013 році.

Ярослава Притула-Хома після весілля залишила кар’єру. Тепер дружина соліста «DZIDZIO» вважає, що робота це чоловічий обов’язок, а головне завдання дружини забезпечувати затишок і стежити за побутом.

«Я співаю, в нас вокальна студія, я навчаю діток. Вважаю, що шоу-бізнес не для жінки, чоловік має робити кар’єру. А жінка все ж таки має бути вдома, чоловік має приїздити в обігріту хату, а жінка має підтримувати, бути таким фундаментом і опорою для чоловіка»


Не дивлячись на традиційні патріархальні погляди, Славця все ж не цурається світського життя і в останні роки вона кілька разів з’являлася разом з чоловіком на модних тусовках. На котрих шанувальники епатажного співака могли побачити його другу половинку і поспілкуватися з нею особисто. Так, в одному з інтерв’ю Ярослава розповіла про незначні труднощі у відносинах з популярним музикантом і про його постійну відсутність вдома.

«Це дуже складне питання, тому що, звичайно, бракує уваги, хочеться більше проводити разом часу, але цей час все ж таки є і я його приймаю як дар», зауважила кохана Михайла.

Дітей у Дзідзьо поки немає, але, за словами зірки, після участі в проекті «Україна має талант», він навчився краще знаходити з ними спільну мову і, звичайно, мріє про своє сімейство.

Читайте також:  Мама Дзідзя вперше дала інтерв’ю і розповіла про вінчання з чоловіком, якого вже нема серед живих

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.