facebook

Говорив всім, що «має повiситися»: 8 березня мати знайшла свого 12-річного сина в петлі

П’ятикласник, знайдений 8 березня повiшеним у селі Шевченкове Кілійського району Одеської області, захоплювався суїцидaльною «грою» «Синій кит».



Про це повідомив голова Кілійської районної ради Павло Бойченко.

«Тільки що спілкувався з учителями та директором школи. Вони опитали всіх друзів загuблого. Друзі розповіли про те, що Вовка грав у «гру» «Синій кит», і приблизно два тижні тому розповідав, що досяг уже високого рівня і отримує серйозні завдання», – сказав Бойченко.

За словами підлітків, хлопчик також говорив їм, що «має повiситися». Діти відзначали, що раніше не надали значення словам потерпiлого, який характеризувався позитивно, і добре вчився у школі.

На даний час поліція перевіряє інформацію про участь дитини в суїцидaльній «грі». За даними поліцейських, батьки загuблого також характеризуються позитивно, а інцидент, який стався між дитиною і матір’ю через забруднений одяг, був незначним.

Вранці 11-річний хлопчик пішов привітати родичів з 8 березня, повернувся о 14.00. Побачивши, що син сильно забруднився, мати його вилаяла, потім пішла на роботу. Коли повернулася додому, виявила сина повiшеним у сараї.

Читайте також:  “Грала в дворі і зникла”: На Черкащині всю ніч шукали дворічну дівчинку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.