facebook

Мастіть собі плечі самі! – франківська волонтерка Наталія Когут поділилась враженнями від “роботи” патрульних (фото)

Засновниця відомої на Прикарпатті благодійної організації “Дім Сірка”, яка безкоштовно(!) рятує та опікується бездомними тваринами, розповіла про те, які її зупинили франківські патрульні поліцейські.

09 березня 2018 року Наталія Когут керувала транспортним засобом на якому передній номерний знак, через відсутність бамперу, був прилаштований за лобовим склом.



За це патрульні притягнули волонтерку до адмін. відповідальності. Пояснення жінки, що авто несправне, не допомогли. Як і той факт, що диспетчери місцевої поліції чи не щодня телефонують до Дому Сірка з проханням допомогти справитися з викликами щодо бездомних тварин, пишуть Версії з посиланням на Наталію Когут.

КУпАП: Ст.121 ч.6
Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів, або з номерним знаком, закріпленим у не встановленому для цього місці, закритим іншими предметами чи забрудненим, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані 20 метрів, перевернутим чи неосвітленим.
Штраф: 170 грн.

“Ось так мене сьогодні зупинили Доблесні полісмени! За номерний знак не прикручений до… неінуючого бампера, який відвалився в полі, та на який Сірки ще не заробили, та склали на Сірків постанову,тобіш на мене! Ну що можу сказати, Шановна Наша Поліція! Прошу Вас більше не турбувати Сірків, з приводу заявок по собачкам, від Вас ми приймати ні собак ні котів, здорових чи забитих більше не будем! Мастіть собі плечі самі! Ви би так депутатів штрафували за неприкручені номера!” – написала Наталія Когут.

Згодом законослухняна волонтерка повідомила, що займається автівкою, замість того, аби допомагати тваринам.

Читайте також:  На Прикарпатті жінка, її чоловік та сестра організували масштабну нарколабораторію (ФОТО)

“Продовжуємо тему неприкріплених номерів, зранку подзвонити з притулку, що хворий пес треба забрати на капання, але я як законопослушна пані поїхала на сто чипляти той нещасний номер, чипляли 2 години, пес чекав! Зламали 4 сверла, але такі прикріпили! Добре що пес дочекався. слава богу сиджу в клініці капаю, вечором треба карати дома, бо вже в олвет в стаціонар не візьме через борги… ось така печалька”, – пише засновниця Дому Сірка.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.