facebook

У Івано-Франківську чадним газом отруїлося немовля, котрому немає і двох тижнів від народження

Випадки з отруєнням чадним газом продовжують траплятися у Івано-Франківську і області. Ось і знову за останню добу трапилася низка отруєнь, повідомляє Франик.

Один з випадків отруєння чадним газом, трапився у неділю, 11 березня, у Івано-Франківську на Пасічній. Там у приватному будинку, газом отруїлося одразу троє дітей. Найстарша дитина 2004 року народження, середня 2014, ну а наймолодшому потерпілому немовляті, лишень виповнилося 14 днів від моменту народження.


Швидка допомога, котра приїхала на виклик, доправила усіх потерпілих в обласну дитячу лікарню. Після детального огляду, двох старших дітей було відправлено додому, їхній стан задовільний, тоді як наймолодше немовля залишили під лікарським наглядом, у дитини діагностували легке отруєння чадним газом і вирішили декілька днів поспостерігати за станом маляти. Але серйозної загрози життю і здоров’ю дитини, немає.

Та якщо цей випадок отруєння, закінчився без нещасних випадків, то інший, що трапився у Косівському районі, на жаль закінчився фатально. Там у селищі Яворів, у власному будинку вчадів 47-річний місцевий мешканець. Тіло чоловіка виявили односельчани. Однією з основних версій смерті, отруєння чадним газом через несправний опалювальний прилад, чи невміле з ним поводження.

На жаль, до поки продовжується опалювальний сезон, випадки з отруєнням чадним газом, швидше за все, ще будуть траплятися. Та скоро вже прийде справжнє потепління, в різноманітних опалювальних приладах потреба відпаде, і схожих ситуацій в рази поменшає, або й не стане зовсім.

Читайте також:  В Коломиї жінка отруїлася паштетом, потрапила в реанімацію через ботулізм

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.