facebook

Франківці мають можливість безкоштовно отримати двокімнатну квартиру

Безкоштовний сир лише в мишоловці? Не завжди. Інколи і справді бувають щедрі подарунки від абсолютно незнайомих людей, за котрі потім не доведеться, ще довго віддавати кошти. Те, що добро справді існує, а добрі справи можуть бути безкорисними франківцям та мешканцям області, хочуть довести місцева Асоціація АТОвців. Саме вони вирішили просто так взяти і подарувати комусь двокімнатну квартиру.

Таку інформацію у мережі Фейсбук, повідомив голова франківської Асоціації учасників АТО, Андріїв Василь.

Метою акції, є допомога в отриманні житла тим хто цього справді потребує. Також однією з досить благородних цілей акції, є бажання показати людям, що дива інколи трапляються. Андріїв стверджує, що цією акцією вони показують і те, що Асоціація дбає не лише про себе, а і про своїх земляків.

Щоб взяти участь у розіграші, нічого складного не потрібно робити. Варто лише відвідати групу «Міська Асоціація  учасників АТО», вподобати і поширити допис про розіграш. На цьому все, ви автоматично стаєте учасником розіграшу сирої, двокімнатної квартири у новобудові Франківська.

Важливо також наявність приписки у Івано-Франківську, чи області, адже квартиру вручатимуть лише землякам.

Переможця визначатимуть вже через півтора місяця, 27 квітня.

До слова, дана Асоціація учасників АТО, за останній рік вже вручили житло майже шістдесятьом учасникам АТО. Декільком багатодітним і малозабезпеченим родинам.

Про всі досягнення, плани і загалом повсякденну роботу Асоціації, можна теж почитати у вищезгаданій спільноті.

Читайте також:  Компанія "LEONI" розглядає можливість будівництва заводу на території Івано-Франківської області

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.