facebook

У Франківську нетверезий водій, котрого зупинила поліція, наніс тілесних ушкоджень патрульній

Інколи робота патрульних може бути й доволі небезпечною. Адже патрульна поліція, це не лише чоловіча робота, дуже часто в цій професії можна зустріти і тендітних дівчат, котрі попри всю фізичну підготовку і обмундирування деколи не в змозі тягатися силою з нетверезими, агресивними водіями, котрі нерідко трапляються на дорогах.



От і у Івано-Франківську трапилася схожа ситуація, в котрій патрульна отримала тілесні ушкодження від неадекватного водія, повідомляє Франик.

Трапилося все вночі, патрульні помітили автомобіль «Рено», котрий мчав на шаленій швидкості, не вмикав сигнал повороту і очевидно порушував низку правил дорожнього руху. Коли патрульна поліція зупинила водія виявилося, що він ще й у нетверезому стані. Від керманича добряче тхнуло алкоголем і координація рухів була явно порушена.

Від тесту на алкоголь, затриманий відмовився і взагалі з самого початку поводився дуже злобно. Потім під час спілкування, раптом вхопив патрульну, котра стояла поруч біля нього, за руку і почав її викручувати та намагатися заламати. На допомогу колезі одразу поспішили інші патрульні, котрі й відтягнули нападника. Згодом коли потерпіла звернулася до медичного закладу виявилося, що в результаті такого нападу, у патрульної залишилися подряпини, порвані зв’язки і як результат цього – гіпс.

На агресивного водія одразу ж склали три протоколи за статтями: «Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння», «Дрібне хуліганство» і « Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Покарання чоловіку, явно не уникнути.

Читайте також:  На Франківщині розлючений натовп напав на жінку з дитиною

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.