facebook

Нacильникiв підіслав коханий: “Ну що, подругo, давай знайомитися!” – крізь зуби пpoцідив один з нaпaдникiв

Нacильнuкiв підіслав коханий


Діна познайомилася з Валіком на вечірці, яку організували її одногрупники в гуртожитку училища. Він їй відразу страшенно сподобався. Високий, показний, товариський. Кілька разів вони разом танцювали «медляк». А після того вечора почали зустрічатися. Валік був першим хлопцем, з ким Діна цiлyвалася. Від тих цілунків у неї голова обертом йшла і ноги ставали ніби ватяні. Між палкими обіймами якось сказав, що любить її. Діна була на сьомому небі від щастя! Вона теж його кохає. Як же інакше? І дівчина дозволила йому все. Дівчата її групи вже давно з хлопцями cплять. А у них же таке велике кохання!

Спільне майбутнє молоді не обговорювали. Валік мовчав. А Діна була впевнена: якщо вона подарувала йому найцінніше, що може подарувати дівчина коханому хлопцеві, – свою цнoтy, то, само собою, вони мають одружитись. От тільки довчитися ще треба. І молоді люди раділи життю, разом ходили в кіно, на дискотеки, до друзів. Якось, коли Діна була одна у гуртожитській кімнаті, несподівано до неї заглянув Валіків друг Максим. Вона здивувалася, навіщо хлопець прийшов до неї сам, але все ж пригостила чаєм. Тільки от, коли за Максимом зачинилися двері, дівчина подумала: «А чого він приходив?» І чомусь неприємно на дyші стало.

«Та чого це я? Мало що могло статися. Може, людина ключі від квартири забула і йому перекантуватися ніде було», – відганяла від себе тривожні думки. Старалася на цьому не зациклюватись і Валіку нічого не розповіла.

Через кілька днів дивний візит повторився. Цього разу Діна запитала у Макса, нащо той прийшов. Краще би промовчала! Він сказав, що любить її з тої самої миті, як уперше побачив. Не може більше приховувати свої почуття, адже у нього вже дах рве.

Читайте також:  Помічна молитва матері за сина, яку читають 22 листопада, щоб дарувати йому гарну долю

– Може, ти Валіка не сильно й любиш? Зустрічаєшся, аби зустрічатися, як багато хто, – з надією мовив.

– У нас із Валіком усе добре. А ти йди собі й залиш мене у спокої, – з притиском сказала дівчина. Раптом Максим зробив те, чого Діна ніяк не очікувала, – упав на коліна і почав благати не забороняти хоч іноді приходити – чаю попити, поговорити. Він так благально дивився, мало не плакав. Діна пошкодувала хлопця.

– Якщо ми бачитимемося рідко й ти більше не патякатимеш ні про яку таку любов, я згодна з тобою дружити, – вимушено посміхнулася.

Як же потім пошкодувала про ці слова! А ще про те, що виконала Максимове прохання ні про що не розповідати Валіку. Мов, щоб той не виглядав зрадником перед другом. Діна і на це пристала. Зрештою, подумала, колись її новоявленому другу мусить набриднути ходити просто так, він зустріне іншу дівчину і залишить її в спокої. Після тієї пам’ятної розмови Максим не з’являвся тижнів зо два. У Валіка і в компаніях Діна з ним також не зустрічалася. Дівчина вже була зовсім заспокоїлась.

Але у вихідний день, коли подруги по кімнаті роз’їхалися по домівках, Максим усе-таки прийшов. Яким чином дізнався, що вона залишиться і не поїде до батьків? Спочатку все було нормально. Молоді люди обговорювали якісь сторонні теми, Макс розповідав Діні про нову забаву, яка тільки з’явилася, – комп’ютерні ігри. Вона в якийсь момент зловила себе на думці, що їй навіть цікаво.

Та раптом ні з того ні з сього Максим накинувся на дівчину, став цілувати і поліз під спідницю. Діна дивом вирвалася та з усією злістю, що на той час мала, заліпила йому по пиці. Макс спочатку заціпенів і дивився на неї диким поглядом. І було у ньому щось таке, від чого Діна не на жарт перелякалася – от візьме і вb’є її. Але хлопець якось раптово взяв себе в руки і почав шалено вибачатися. Знову ридав і стояв на колінах, благав пробачити й обіцяв, що такого ніколи не повториться.

Читайте також:  Розлучення з мільйонером

Та цього разу Діна була невблаганна: вона не хоче його більше бачити. – Якщо ти ще раз тільки постукаєш у мої двері, я все розкажу Валіку. Нехай знає, який у нього друг підлий! – безпощадно вимовила. Максим і після цих слів намагався вимолити прощення, повзав перед дівчиною на колінах, немов щеня. Але, крім огиди, нічого у неї не викликав. Вона ледве виставила його за двері й вирішила, що ніколи більше йому не відчинить.

Та наступного дня вранці він знову з’явився на порозі її кімнати. Діна побачила його у вічко – стоїть і тримає когось, хто зігнувся так, що голови не видно, тільки спину.

– Відкрий, Валіка побили, – почувся приглушений голос Макса.

У Діни ще промайнуло в голові: «І чого це раптом він у місті? Мав же додому на ці вихідні поїхати?», та двері відчинила. У кімнату ввірвалися п’ятеро якихось чужих хлопців, які ледве не збили дівчину з ніг.

– Ну що, подругo, давай знайомитися! – крізь зуби процідив один з них, притиснувши жepтву до стінки.

– Хто це? – тільки й встигла запитати переляканим голосом у свого так званого друга.

– Ти мене так принизила, як ніхто ніколи не принижував, і зараз за це заплатиш! – сказав Макс із такою гиденькою посмішкою.

Це був справжній шoк! З Діни почали зривати одяг, повалили на підлогу, а вона навіть не пручалася. Просто впала в ступор, настільки це було підло, бридко. Здавалося, все, що відбувається, відбувається не з нею. «Цього не може бути зі мною! Просто не може бути!» – тільки й трималася за цю думку. Аж раптом вона краєм ока побачила, як до неї почав підходити Макс, на ходу розстібуючи ширінку. Де тільки й сили взялися! Враз вивернулася, вирвалася і побігла на балкон. Там миттю стрибнула на перила.

Читайте також:  Коли я їхала в Італію 9 років тому, гроші у мене були лише на квиток. Я й гадки не мала, яким буде моє життя за кордоном

Нacильники зaвмepли.

– Ти що, бoжeвiльна?

– Не підходьте, а то я стрибну, – вигукнула.

Й у той момент дівчина чітко усвідомила: якби до неї хтось наблизився хоч на крок, вона стрибнула б. Дарма, що то був четвертий поверх.

Схоже, і хлопці це зрозуміли.

– Вона точно ненормальна, правду казав Валік! – плюнули й пішли.

А Діна злізла з перил, хутко підбігла і зачинила двері. Сил зробити ще щось не було – голова абсолютно порожня. І почуттів ніяких. Узагалі нічого! Як робот пішла у ванну і вимилась. Прибрала у кімнаті.

Коли на вечір приїхали дівчата, сказала, що голова болить, і лягла спати. За весь той жaxливий день Діна ні разочка не згадала Валіка!

Про Валіка дівчина подумала тільки наступного ранку. І то як про чужу людину. Бачити його не хотілося. Не те, щоб Діна думала, що це він підстроїв, просто у неї ніби дyшy вийняли. А Валік з того дня так і жодного разу не прийшов. Чи йому хтось щось розповів – Діна так і не дізналася. Та й, по правді, їй було все рівно. Вона не могла повірити, що її так підло зрадила кохана людина. До кінця навчання Діна ходила тільки в училище і в гуртожиток. Єдиною її розвагою були книжки.

Автор – Марта ДИМИДІВСЬКА

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.