facebook

Ситуація в АТО: під прицілом Широкине, Горлівка, Щастя

Силовики і сепаратисти продовжують звинувачувати один одного в обстрілі.

1614107




З вечора і до півночі в зоні проведення АТО в Донецькій і Луганській областях противник 21 раз порушував режим припинення вогню, передають у прес-центрі АТО.

“На Донеччині злочинці провели мінометний обстріл українських позицій неподалік населених пунктів Широкине, Авдіївка, Майорське, Зайцеве і Орловське”, – сказано в повідомленні.

Як додали в прес-центрі, по опорному пункту сил АТО поблизу Широкиного злочинці також відкривали вогонь із самохідної артилерійської установки калібром 122 міліметри, танка, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

“На Луганщині бандформування 4 рази обстрілювали наш опорний пункт в районі населеного пункту Щастя зі стрілецької зброї, автоматичних гранатометів і зенітної установки”, – передають у штабі АТО.

Також силовики повідомляють, що зафіксували прольоти трьох безпілотників супротивника. Один – неподалік Маріуполя і два – на Луганщині.

У свою чергу, сепаратисти продовжують звинувачувати ЗСУ в порушенні перемир’я і заявляють, що кількість обстрілів продовжує зростати. У пабліках сепаратистів в соцмережах повідомляється, що втрати ЗСУ за добу – 5 поранених; 2 БТР пошкоджені; 1 міномет і 1 ЗУ знищені.

За словами сепаратистів, з вечора йшли активні бої на околиці Донецька із застосуванням майже всіх видів озброєння. “Околиці Горлівки три години поспіль зазнавали жорстокого обстрілу. Вогонь вівся з мінометів, великокаліберних кулеметів і гранатометів. Також під обстрілом перебували райони Курганки і Широкої балки”, – сказано в повідомленні.
За матеріалами: Корреспондент.net

Читайте також:  Позивний “Паштет”: на передовій “воює” незвичайний солдат

Шукайте деталі в групі Facebook