facebook

В Грузії зламаний підйомник на шаленій швидкості розкидав людей: страшні кадри! (відео 18+)

Серед постраждалих є українці! На грузинському гірськолижному курорті Гудаурі несправність підйомника спричинила масове травмування відпочивальників.

Про це свідчить відео очевидців події, опубліковані у Facebook.

На відео видно, як підйомник працює у зворотному напрямку і на великій швидкості люди вистрибують із сидінь. Дехто залишається сидіти і підйомник на розвороті “викидає” людей із великою силою. У коментарях до відео відпочивальники, посилаючись на слова інструкторів, повідомляють, що загиблих в наслідок інциденту немає. Також люди пишуть, що у підйомника не спрацювали електричні гальма. Один із коментаторів написав: «8 осіб звернулося по допомогу, 2 перевозять в Тбілісі, одна з них вагітна шведка». На офіційній сторінці курорту у Facebook повідомили, що постраждали 10 людей. Поранення незначні.

Вказується, що травмованих доставили в диспансер і вони будуть забезпечені усім необхідним. У повідомленні йдеться: «Компанія з розвитку гірських курортів Міністерства державного розвитку повністю компенсує всі витрати на лікування. Міністерство внутрішніх справ вже розпочало розслідування цього інциденту». Міністр охорони здоров’я Грузії Давид Сергієнко повідомив, що вісім людей постраждали в результаті виходу з ладу канатної дороги в гірському грузинському курорті Гудаурі, пише “Інтерфакс”: «Постраждали вісім туристів. Всім їм була надана медична допомога на місці. Травми не надто серйозні, крім двох туристів з України та з Швеції. Наразі час в Гудаурі знаходяться реанімобілі і, по всій видимості, цих двох туристів ми перевеземо в Тбілісі».

За його словами, у туриста з України відкритий перелом руки, йому вже надали першу медичну допомогу, а вагітна туристка зі Швеції скаржиться на болі в області спини. Начальник управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич повідомив, що за попередньою інформацією консула, серед постраждалих є двоє громадян України. Консул вживає заходів з надання допомоги постраждалим українцям.

Читайте також:  В Україні зросте мінімальна зарплата: підвищення відбудеться в три етапи

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.