facebook

Мicтичний молодий Місяць в Овні: що потрібно встигнути зробити 17 березня

Кожен молодик унікальний по-своєму і 17 березня 2018 року – не виняток. У цей час відкривається зв’язок з тонкими планами, можна заглянути в майбутнє, а сновидіння будуть віщими, в них нам відкриються підказки та відповіді на важливі життєві питання.

Скористайтеся мaгiчними порадами, що важливо зробити в дні весняного молодика і залучити в своє життя удачу, багатство і допомогу вищих сил. Кожному з нас дуже хочеться відкрити завісу непізнаного і заглянути в майбутнє – період з 16 по 18 березня – відмінний час для проведення різних духовних практик і зміни життя на краще.

Постарайтеся в цей період лягати спати раніше. Прокинувшись, відразу записуйте свої сновидіння – можливо в них криюється підказки і важлива інформація, якої ви потребуєте саме зараз.

Різні духовні практики, заняття йогою, медитації, створення карти бажань й інші техніки саморозвитку принесуть багато користі, допоможуть тонше взаємодіяти із Всесвітом, точніше відправляти свої запити і мрії і отримувати допомогу

Всі події і зустрічі в ці дні відбуваються з вами неспроста. Приймайте все, що відбувається з вдячністю. Які б зміни не відбувалися у вашому житті в період молодика – не чинити опір, не проявляйте агресію, спостерігайте за ними як би з боку. Можливо, поки вони будуть здаватися вам дивними – не поспішайте робити поспішні висновки, наберіться терпіння, істинний сенс ви зрозумієте трохи пізніше.

Сміливо починайте нові проекти і справи. Молодик 17 березня 2018 року – відмінний привід запустити свій новий творчий проект, він буде успішним і отримає підтримку вищих сил.

Будьте особливо добрі і великодушні в ці дні, допомагайте нужденним, не відмовляйте того, хто попросить вас про допомогу. Такі речі відбуваються з нами неспроста – в майбутньому ви самі зможете отримати необхідну допомогу в найскладніший момент у житті. Все добро обов’язково повернеться!

Читайте також:  У Яремчі померла медпрацівниця, яка хворіла на пневмонію

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.