facebook

Чечетова довели до самогубства через секрети приватизації в Україні, – Коломойський

Глава Дніпропетровської ОДА Ігор Коломойський сказав, що недавні смерті колишніх голів Фонду державного майна Валентини Семенюк і Михайла Чечетова не випадкові і пов’язані з тим, що вони знали багато секретів про приватизацію в Україні. 

kolomoisky5



Про це він заявив на прес-конференції, новину передає “Преса України”.

“Ось ці тенденції, які відбулися з Семенюк та Чечетовим, нехай міліція розслідує, але я вважаю, що це як мінімум доведення до самогубства. Тому що вони знали всі секрети приватизації. Більш того, Семенюк збиралася бути свідком в англійському суді на моїй стороні”, – заявив дніпропетровський губернатор.

“Ні на кого не хочу кидати тінь, тому що це справа слідчих органів. Але вони могли чимало розповісти про приватизацію. Тобто хто дзвонив, хто давав команду, хто користувався телефонним правом, хто по “ВЧ” дзвонив, або “двохсотий””, – зазначив голова ОДА.

Нагадаємо, що екс-регіонал Михайло Чечетов вночі викинувся з вікна власної квартири з 17-го поверху будинку. Дружина Чечетова сказала, що її чоловік перебував у глибокій депресії після початку кримінального виробництва.

Читайте також:  «Підвів Україну з Кримом»: Коломойський зробив заяву щодо Медведчука

Шукайте деталі в групі Facebook