facebook

Запитання-відповідь: Чому чоловіки після сексу сплять

На різницю в поведінці “одразу після сексу” нарікають усі: і чоловіки, і жінки.
Жінкам важко зрозуміти поведінку чоловіка, який хвилинку назад був із тобою єдиним цілим і раптом – відвернувся та заснув… Чоловік не розуміє, що ж ще від нього потрібно – адже все, що міг, він уже зробив… Легка образа, а іноді й гіркі сльози – нерідкий епілог того, що має приносити лише радість. Любі дами, не поспішаймо з докорами та спробуймо знайти причину такої огидної поведінки чоловіка. І вирушаймо по пояснення до… Стародавнього Єгипту.Як відомо, стародавні єгиптяни вирізнялися надзвичайно глибоким поглядом на життя, розглядаючи його як єдине ціле. У кожного явища природи, стереотипу поведінки, банальної звички є «всесвітня» причина, закон, згідно з яким відбувається те, що відбувається. Не оминули вони своєю увагою й сексуальне життя людини, доволі оригінально пояснюючи різницю в поведінці чоловіка та жінки. Вони стверджують, що сексуальне життя чоловіка “триступінчасте”, а жінки – “чотириступінчасте”. Звідси й дисбаланс.Чоловічі стадії сексуального життя такі:


  • Стадія перша. Ерекція.
  • Стадія друга. Фрикції.
  • Стадія третя. Еякуляція.

Сексуальне життя жінки «вкладається» в 4 стадії:

  1. Стадія перша. Зваблення. Дуже поширена думка, що чоловік готовий до сексу завжди. Неправда. Жоден мускул у тілі чоловіка не напружиться, допоки він сьомим або сорок першим чуттям не вловить заклик жінки. У комах і тварин заклик самки очевидний – «дами» виділяють добре відчутний запах, змінюють колір тощо. Те саме роблять і жінки, але не так явно. Виникнення ерекції – це відповідь чоловіка на таємний поклик жінки.
  2. Стадія друга. Антифрикції – відповідь жінки на конкретні дії чоловіка. На цій стадії коментувати особливо нічого – все залежить від уподобань пари й у переважній більшості випадків доволі гармонійне.
  3. Стадія третя. Стискання. Трохи дивне визначення для заключної стадії сексу. Але єгиптян, схоже, більше цікавив глибинний зміст усього дійства, ніж поверхневі визначення. Завдання жінки на цій стадії – взяти сім’я чоловіка, захопити його як необхідну їй цінність. Звідси термін – стискання, захоплення. (Хоча, що дивного? Адже оргазм жінки це ж ні що інше, як «вбірні» скорочення матки).
  4. Стадія четверта. Вагітність. На цій стадії чоловік і жінка «розстаються». Чоловік пройшов усе своє «сексуальне» коло, дійшов «до фінішу». І жінці ніколи не зрозуміти, яке глибоке почуття спустошення та розгублення відчуває чоловік одразу після еякуляції. Зробив усе, що міг… У деяких комах життя самця одразу після запліднення самки взагалі закінчується: вони або вмирають самі, або їх вбиває самка. Закони природи однакові для всіх – чоловік одразу після оргазму справді «трішечки помирає»… І до сну його підштовхує не нечутливість, а підсвідоме відчуття своєї непотрібності. Через деякий час чоловік оговтається й буде готовий розпочати свій цикл із самого початку, тобто з першої стадії: ерекція і т.д. А жінка вступає у свою головну стадію – стадію вагітності. Чи відбулося зачаття насправді – значення не має. (Навряд чи контрацептиви, винайдені кілька сотень років тому, можуть внести значущі зміни в підсвідомі стереотипи поведінки людини, сформовані протягом усієї її еволюції). Четверта стадія наповнює жінку силами та захопленням… Отак в одному ліжку опиняються дві зовсім різні істоти: одна щойно зробила все, що могла, та майже віддала Богу душу, друга – переповнена радістю та прагненням до продовження життя.
Читайте також:  Уряд дозволить працювати «деяким продовольчим ринкам». Це сталося після протестів підприємців

Зрозуміти одне одного практично неможливо! Вихід?

  • Перший варіант. Дати одне одному спокій. Нічого не вдієш – дисбаланс придуманий природою і змінити це людині не під силу. Ну, не може чоловік захоплено злетіти разом із жінкою навіть у віртуальному передчутті материнства! І не під силу жінці одразу ж заснути! Можна зрозуміти та сприйняти різницю в поведінці. Адже нерозумно ображатися на природу!
  • Варіант другий. Компромісний. Чоловік може взяти в себе в руки та відкласти своє «помирання» хоч би на кілька хвилин… А жінка, розуміючи, що в цей час вона і її коханий – жителі різних планет, не повинна вимагати неможливого… Легкий поцілунок, ніжні обійми і – настав час розставатися…

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.