facebook

Маркевич: Пишаюся гравцями Дніпра

Наставник Дніпра Мирон Маркевич заявив, що йому неважливо, з ким зіграти у півфіналі Ліги Європи.

1614109




“Звичайно, вийти в півфінал дуже почесно. Я вітаю команду, гравців, які зробили цей результат. Я пишаюся гравцями; вони показали характер і сьогодні, і в попередніх матчах. Я їм дуже вдячний.

Нічого особливого я їм не говорю. Вони розуміють, що впевненість у своїх силах дозволяє добитися результату. У нас нормальна робоча обстановка, і всі націлені на результат.

Проблема в тому, що ми в Лізі Європи граємо обмеженою кількістю футболістів. Якщо в чемпіонаті можемо випустити Ксьонза, Папу або Чигринського, то тут у нас немає такої можливості.

Що стосується цього матчу, то ми цілеспрямовано йшли на таку гру. Брюгге – команда дисциплінована, добре використовує помилки суперників. Ми це знали, чекали і знайшли свій момент.

З ким хотілося б зіграти у півфіналі? Всі команди серйозні. Хто потрапить, той і потрапить. Напевно, це вони всі хочуть, щоб ми їм потрапили. Але подивимося. Ми ще поборемося!”, – пообіцяв Маркевич після перемоги над Брюгге.

Раніше СПОРТ bigmir)net повідомив, що дніпропетровський Дніпро з мінімальним рахунком у Києві обіграв Брюгге і вийшов у півфінал Ліги Європи.
За матеріалами: ФК Днепр

Читайте також:  У Дніпрі школяр намагався підкурити майже пів пачки сигарет: поведінка дитини шокувала соцмережі (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook