facebook

Накрила хвиля: герой України застрелився на очах у сім’ї

З’явилися моторошні подробиці



У місті Миколаїв сталася трагедія – покінчив життя самогубством льотчик-герой, який неодноразово боровся з російським агресором. Про це повідомляють ЗМІ.

Згідно з інформацією, до судного дня 29-річний Владислав Волошин обіймав посаду виконуючого обов’язки директора КП “Миколаївський міжнародний аеропорт”.

Подробиці загибелі Волошина розповіли в ГУ НП у Миколаївській області. Так, за інформацією правоохоронців, льотчик наклав на себе руки у власній квартирі, в якій на момент самогубства перебувала вся його сім’я.

Волошин вистрілив у себе з бойового пістолета, родичі викликали медиків. Потерпілий був терміново госпіталізований, але в лікарні швидкої медичної допомоги помер від отриманих поранень.

Попередньо, постріл було здійснено із бойового пістолета марки ПМ без номерних знаків. Близькі загиблого розповідають, що чоловік останнім часом перебував у пригніченому стані і висловлював тривожні наміри. Поліція почала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України “Умисне вбивство”.

Місцеві журналісти нагадують, що Владислав Волошин був пілотом штурмовика Су-25 299-ї Миколаївської бригади тактичної авіації. Він неодноразово завдавав удари по російським агресорам в Україні. Всього за його плечима було 33 бойових вильоту.

Після точного удару по російським десантникам під Новокатериновкою 29 серпня 2014 року його літак збили. Він катапультувався і приземлився на території, окупованій ворогом. Зі зламаною рукою завдяки координації куратора зі штабу АТО йому вдалося пройти повз блокпостів російсько-терористичних військ і вибратися до позицій ЗСУ.

З армії Владислав звільнився за сімейними обставинами, у зв’язку з хворобою дитини. Волошин нагороджений орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

Кремлівські пропагандисти намагалися звалити на нього вину за збитий малайзійський “Боїнг МН17”. Ця версія повністю спростована розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.

Читайте також:  В Івано-Франківську психічнохворий викинувся з сьомого поверху

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.