facebook

“Чоловік живе з іншою, а донька відцуралася матері”: поїхала до Італії заробити на лікування дитини

Історія Наталі: Мама, яка втратила контакт з донькою

Наталя із Запоріжжя поїхала до Італії, щоби заробити на лікування доньки. Коли через три роки жінка отримала документи і змогла вперше приїхати до України, то зрозуміла, що стосунки з чоловіком зайшли в глухий кут.

«Він, виходить, не зрозумів різниці – є я чи мене немає. Яким він був, таким і залишився, нічого не змінилося. І коли я була вдома, ми розлучилися. Він сказав, що знайшов іншу жінку, що живе з нею. З дитиною у нас жодних стосунків».

З донькою, якій зараз 20 років, Наталя не говорила вже більше року – дівчина звинуватила маму у розпаді сім’ї і відмовляється йти на контакт.

«Ми спілкувалися, спілкувалися, потім вона приховала, що тато живе з іншою жінкою. Коли я про це все дізналася, кажу – чому ти мені нічого не сказала? А вона каже – я боялася. – Чого ти боялася? Ти йдеш до тата, тато спілкується з жінкою, а від мене все це приховуєш. Потім ми почали з нею сваритися і вона припинила зі мною спілкуватися. Мовляв, мама погана, я її покинула».

До того, за словами жінки, вони щодня спілкувалися телефоном. Мама регулярно надсилала доньці гроші, а двічі на рік приїжджала до України. Донька мешкала у дідуся з бабусею, а після закінчення школи переїхала до батька. Наталя намагалася відновити спілкування з дитиною, але марно.

«Якщо вона не хоче, це право вибору кожної людини. Я не наполягаю, я намагалася. Але коли тебе не поважають, а дивляться лише на гаманець з грішми чи ще на щось. Я вважаю, це дарма».

Наталя підтримує зв’язок із батьками та братами, які залишились у Запоріжжі. Але повертатися до України поки не планує.

Читайте також:  Жінку з Рівненщини, яка перебуває в Італії – після коми та укусу кліща – не можуть привезти додому. Потрібно 90 000 грн. Репост+

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.