facebook

Дві учасниці з Івано-Франківщини покинули шоу “Голос країни” після вокальних боїв. ВІДЕО

18 березня, у шоу “Голос країни” розпочалися вокальні бої. У них взяли участь дві співачки з Івано-Франківщини – Ольга Борин та Надія Боднарук.

21-річна Ольга Борин з Івано-Франківська з шести років займається вокалом і зараз працює викладачем вокалу в продюсерському центрі “Star Team”. Нещодавно Ольга перемогла у пісенному конкурсу “Караоке без кордонів Live”. Під час відбіркового туру дівчина розвернула до себе двох суддів і обрала тренером Сергія Бабкіна



.

На вокальних боях Ольга Борин змагалася з Оленою Луценко.

“Мені хотілося якраз того, що було зараз. Вибачте, будь ласка, але я мушу вибрати. На мій погляд, комфортніше виглядала Олена”, – зазначив тренер дівчат Сергій Бабкін.

На останніх секундах  Ольгу Борин “вкрав” у свою команду Потап. “Ви мені сподобалися”, – прокоментував своє рішення він. Проте наприкінці передачі дівчина таки вилетіла з шоу, тому що Потап згодом забрав іншу співачку.

У “Вокальних боях” взяла участь і дівчина з Верховини Надія Боднарук та Мері Надемо з Києва. З’ясувалось, що вони вчилися в одному університеті. “Вона мене не сприймала тоді всерйоз. Для неї я була дівчиною, яка приїхала з села”, – каже Надія.

На відбірковому турі Надію в команду до себе взяла Тіна Кароль, бо їй стало шкода дівчини.

Надія разом зі своїм коханим створила гурт, який кладе на музику вірші відомих українських поетів. Однак її хлопець поїхав до Німеччини, а дівчина не бажає ставити крапку у своїй співочій кар’єрі. Вона мріє знайти на “Голосі країни” однодумців, щоб продовжити свій проект в Україні.

Надію не підтримав ніхто з тренерів, тож вона покинула шоу.

“Ти завжди можеш мені зателефонувати”, – звернулася Тіна Кароль до Надії Боднарук.

Читайте також:  Україно, тобі личить моє президенство: прикарпатський журналіст тролить відомого коміка (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.