facebook

Павло Зібров надсилає Лесі Никитюк фото оголених жінок

Капітан жіночої команди “Хто зверху?” розповіла про дружбу в українському шоу-бізнесі

У зйомках осіннього сезону шоу “Хто зверху?” взяло участь 108 зіркових гравців! Спортсмени, актори, співаки, ведучі, шоумени, гумористи… На знімальному майданчику вони команда, друзі. Але як йдуть справи, коли гаснуть софіти? І взагалі, чи є місце для дружби в шоу-бізнесі? Про це під час онлайн-конференції на сайті Нового каналу розповіла капітан жіночої команди “Хто зверху?” Леся Никитюк.

“Звичайно, дружба є, – запевняє Леся. – І на майданчику, і поза ним. До старту гри всі дуже зближуються, хто не був знайомий – знайомляться, знімають спільні “Сторіс”, роблять фото. А після 4-5 годин зйомок гри заходять в гримерки вже перевіреними в бою друзями”.

У активної і веселої Лесі – маса друзів і приятелів. Співачку Таню Решетняк (TAYANNA) Никитюк дуже підтримувала під час національного відбору на “Євробачення”, до Віталія Козловського ходила на день народження. А Олег Винник, наприклад, спеціально для мами Лесі записав привітання. Але своїм найближчим “зоряним” другом дівчина вважає Павла Зіброва.




“У такому солідному віці Павло Миколайович нереально підтримує дружні взаємини, – посміхається Леся. – Одного разу вранці надіслав мені в месенджер картинку – голу жінку. Я йому: “Павло Миколайович, що це таке?”. А він: “Ой, Леся, вона просто дуже на тебе схожа!”. Загалом, приколіст ще той!”.

Читайте також:  “Педаль газу була втиснута в підлогу”: механік озвучив дані зняті з блоку управління автомобіля Зайцевої

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.