facebook

Франківський гурт “Налиснички” став фіналістом масштабного конкурсу. ФОТО

Днями на головній сцені країні в столичному Палаці Україна відбувся масштабний національний фінал конкурсу дитячої творчості “Яскраві діти України”.



Саме там визначали представника нашої держави на участі у всесвітньому легендарному конкурсі SANREMOJUNIOR-2018.

Загалом у конкурсній частині фіналу змагалися 26 учасників з усіх регіонів України, включаючи Донецьку, Луганську області та АР Крим.

Тисячі талановитих дітей із різних куточків держави від великого мегаполіса до найменшого села змагалися за право взяти участь у всеукраїнському фіналі конкурсу. Вони пройшли районні кастинги, обласні етапи із гала-концертами, а також майстер-класи від зірок сучасної естради.

Виступи конкурсантів оцінювало журі – Юрій Рибчинський, Тарас Петриненко, Ніна Матвієнко, Олег Собчук (СКАЙ), Alyosha, Антон Копитін, Світлана Тарабарова, Tayanna, Dilara, Руслан Квінта, Illaria, Роман Руссу, Віра Кекелія, Марина Одольська, Гусейн Абдуллаєв. За рік в усіх етапах конкурсу по Україні взяли участь майже 15 тисяч дітей.

Серед 25 областей України обирали трьох найкращих учасників. Івано-Франківськ цього року, з поміж усіх вокальних шкіл міста, представляли учні одного із франківських продюсерських центрів – гурт Nalisniki, Анастасія Федунка та Наталія Садова.

Протягом наступного етапу конкурсу у Києві обирали кращого представника з кожної області, переможець від Прикарпаття – гурт Nalisniki у складі Дениса Довірака та Святослава Стеф’юка.

Читайте також:  Кадиров станцював лезгінку на скандальному "весіллі століття"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.