facebook

Франківців просять розпізнати чоловіків, які у середмісті обікрали кав’ярню. ВІДЕО

У п’ятницю, 16 березня, з Франківської кав’ярні, що розташована на вулиці Галицька, 29, двоє грабіжників винесли продукти, а також речі працівників. Камера відеоспостереження зафіксувала момент крадіжки.

До редакції видання “МІСТО” звернулась адміністратор кав’ярні “AROMA KAVA” та розповіла, що заклад обікрали двоє чоловіків посеред білого дня. Інцидент стався близько 15:00 год. Адміністрація кафе просить мешканців Івано-Франківська допомогти розпізнати крадіїв.


Аби вчинити крадіжку з офісу чоловікам знадобилось всього 2 хвилини. У цей час в кав’ярні знаходились десятки відвідувачів, були зайняті чи не всі столики.

Ми не знаємо, як вони зайшли. Можливо, хтось у залі навіть стояв на “шухері”. Чоловіки взяли сиропи, а пізніше знову повернулись. Один грабіжник забрав пальто, кросівки, а інший  схопив рюкзак із документами. Це рюкзак хлопчини, який лише почав своє стажувався на роботі, а стався такий неприємний інцидент,  — розповідає власник кав’ярні Роман.

Коли працівники помітили зникнення власних речей, адміністратор кав’ярні одразу ж зателефонувала до правоохоронців. Проте поліція їхала на виклик, у центр Франківська, аж три години. Потерпілі написали заяву, тож будь-яку інформацію про зловмисників просять повідомляти за номером: 102.

Читайте також:  В Опришівцях серед ночі пограбували церкву

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.