facebook

Колишній заступник міського голови Івано-Франківська став лауреатом премії «Людина року»

Голова Львівської ОДА Олег Синютка, який з 2002 по 2006 рр. займав посаду заступника міського голови Івано-Франківська, став лауреатом премії «Людина року 2017» у номінації «Регіональний лідер».
Відзнаку «Регіонального лідера року» Олег Синютка отримав під час урочистої церемонії у Національній опері у Києві, інформує WestNews з посиланням на zaxid.net.

Його конкурентами у боротьбі за це звання були голова Київської ОДА Олександр Горган та голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.





На церемонії Олега Синютку супроводжувала дружина Наталія, керівниця управління інформаційної політики ЛОДА Ольга Березюк (зліва) та керівниця прес-служби ЛОДА Ольга Матейчик (справа)

«Це особлива мить. Це мить визнання Львівщини. Краю, де живуть і працюють особливі люди – талановиті, надзвичайного хисту, вміння та люди по-особливому патріотичні. У цій нагороді, насправді, праця кожного з двох з половиною мільйонів мешканців Львівщини», – заявив Олег Синютка, отримуючи нагороду.

У номінації «Регіональний лідер», де відзначають виключно голів обласних державних адміністрацій і яку повернули цього року у конкурс після тривалої перерви, лауреатами свого часу також ставали голови Запорізької ОДА Євген Карташов (2001 рік) і Олександр Пеклушенко (2012 р.), голови Одеської ОДА Сергій Гриневецький (2002 р.) і Едуард Матвійчук (2010 р.), голова Київської ОДА Віра Ульянченко (2006 р.), голова Вінницької ОДА Олександр Домбровський (2007 р.) і голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул (2011 р.).

Олег Синютка став першим очільником ЛОДА удостоєним цього титулу. Свого часу голова Львівської ОДА Петро Олійник увійшов до четвірки фіналістів у цій номінації, але тоді лауреатом премії став Олександр Домбровський з Вінниці.

Читайте також:  Франківська фітнес-тренерка перемогла на чемпіонаті з бодібілдингу та атлетизму (ФОТО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.