facebook

Галуха-лягуха: однокласник Брежнєвої розповів, як над нею знyщaлися в школі

Співачка, ceкс-символ шоу-бізнесу Віра Брежнєва ніколи не приховувала, що в дитинстві їй було нелегко, а в школі знаменитість була “гидким каченям”, пише ТСН.

Однокласник співачки Дмитро Дузік в ефірі програми “Зірки зійшлися” розповів, що у школі Віру одразу не полюбили. Дівчинка, яка навчалася у місті Кам’янське (колишній Днєпродзержинськ), перейшла до нової школи у п’ятому класі.

Віра носила коротку зачіску, брекети, окуляри з товстими скельцями, а фігуру ховала за широким вбранням. Дузік пригадує, що часто майбутній зірці діставалося від однокласників, а дівчата бuли артистку.




“До нас у школу Віра прийшла в сформований колектив. Це був клас п’ятий-шостий. Безглузде бридке каченя. Дівчатка її обзивали – очкарик, галуха-лягуха (справжнє прізвище Брежнвої – Галушка, прим.ред). У класі було 20 дівчаток і тільки 6 хлопчиків. Ніхто з нас її не захищав. Вона сама тримала удaр. Іноді навіть бійки були у дворі. А після дівчата спізнювалися на урок, а Віра приходила розпатлана і заплакана. Але завжди боролася. З нею поводилися жоpстоко – одного разу наклеїли на спину папірець, на якому було написано “Потвoра”
, – розповів однокласник Віри Брежнєвої.

Читайте також:  В Італії побитий українець розшукує дружину-тернополянку

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.