facebook

Заступився за кохану: на Тернопільщині чоловік вбив брата цивільної дружини (ФОТО, ВІДЕО)

У с. Жеребки Підволочиського району Тернопільської області вчора, 26 березня, чоловік вбив рідного брата дружини. Трагедія сталась через те, що загиблий вдарив його кохану.
Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.



Відомо, що загиблий та молода пара спільно розпивали алкогольні напої. Під час цього між співмешканцем та братом жінки виник конфлікт.

«Жінка каже, що брат вдарив її в обличчя, а цивільний чоловік заступився та штовхнув кривдника. Останній впав та вдарився головою об батарею, розбивши голову. Проте свідомості не втрачав, рану родичка обробила антисептиком і тріо продовжило випивати. Ночувати брат відмовився та пішов додому. Вранці його тіло господарі виявили біля будинку і вирішили занести до середини, викликавши медиків та поліцію. Поруч із тілом лежала і сокира», – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали співмешканця сестри загиблого. Підозрюваний розповів, що під час розпивання спиртних напоїв між ними дійсно виник конфлікт, який переріс в бійку.

Від чого і як помер чоловік, встановить судово-медична експертиза. Подія внесена в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Триває слідство.

Читайте також:  У Києві сутенери організували виїзний бордель

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.