facebook

У Коломиї батьки п’ятикласників не пускають дітей у школу через забіяку-однокласника. ВІДЕО

У 5-Б класі Коломийської ЗОШ №5 27 учнів, однак із них на уроки ходять лише двоє, інколи п’ятеро. Решту дітей батьки не пускають на заняття через непорозуміння між однокласниками.

У класі є хлопчик, який постійно лупцює всіх однокласників, йдеться у сюжеті ТРК РАІ.

“Конфлікти тривають з першого класу, навіть із дитсадка. Але так, як ми прийшли з третього класу, то застали цю систему, безнакаказаність дитини. Починається постійно бійка, наклепи. Він говорить: ви мені нічого не зробите, мій дідо депутат”, – розповідає Оксана Олексюк, мама учня 5-Б класу.

“Моя дитина олімпіадниця, відмінниця. Навчання з’їхало на ноль. Половенко постійно зриває навчальний процес, багато разів викликався до директора. Він б’є кожну дитину з класу”



, – додає мама учениці цього ж класу Мар’яна Шаповалова.

Батьки хлопця називають ситуацію фарсом і в діях сина нічого надзвичайного не бачать.

“Я не знаю, що у цьому класі твориться. Тут неймовірні речі. Я шокований. Просто для мене це шок”, – каже батько хулігана Олександр Половенко.

Директор Богдан Лазар розповідає, що давно намагається примирити сторони. З його слів головне, щоб тривав навчальний процес.

“Перше, що мають всі зрозуміти, – бесіда йде про 11-річну дитину. І перепрошую, я як керівник виступаю в інтересах дитини. Діти завжди конфліктують, хто вчився у школі, знають, тим більше хлопці, тим більше такого віку. Ці конфлікти діти швидко вирішують з допомогою батьків і вчителів, якщо батьки зацікавлені у цьому”, – сказав директор.

Конфлікт між учнями 5-Б класу взялися залагоджувати навіть секретар Коломийської міськради з головами депутатських фракцій.

27 березня з приводу конфлікту у школі секретар міської ради Любомир Жупанський зібрав голів депутатських фракцій, інформує прес-служба Коломийської міської ради.

Читайте також:  «Я кажу, що з Детройта, — і люди одразу думають, що я бандит». «Юра з Коломиї» розповів про расизм в Україні

Спільно з директором Коломийської ЗОШ №5 Богданом Лазором та батьками учнів депутати намагалися знайти вихід із конфліктної ситуації, яка виникла нещодавно у 5-Б класі, та повернути учнів у класи.

У підсумку вирішили ще раз, без присутності ЗМІ, зустрітися із батьками хлопця і в приватній розмові дійти компромісу.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.