facebook

“Я навіть не пам’ятаю, як мене звуть…”: У мережі показали архівне відео Савченко з телешоу “Битва екстрасенсів”

У мережу виклали архівне відео участі Надії Савченко у програмі «Битва екстрасенсів».

Відео оприлюднив режисер монтажу каналу «СТБ» Денис Іванов.



Програма була знята в 2012 році. В ній Надія, яку представляють офіцером Збройних сил України і єдиною жінкою-стрільцем у складі батальйону миротворчої місії українців в Іраку, виконує роль снайпера, яку шукає екстрасенс. Цікаво, що ясновидиця з Америки Кріста Урбан, яка повинна була виявити її місцезнаходження, сказала, що прийняла енергетику Надії за чоловічу.

У програмі Савченко розповіла, що для неї означає бути снайпером.

“Це, знаєте, як люди стрибають з парашутом, і, в першу чергу думають: “Приземлюсь – зламаю ноги”. Я просто правильно ставлю ноги. Не потрібно заздалегідь думати, що може бути, а чого не може. Думай про те, як зробити все правильно, щоб цього не сталося”, – каже вона.

А після служби в Іраку Савченко вирішила перекваліфікуватися на льотчика.

“Повернулася і вступила в Харківський університет повітряних сил, закінчила його. Зараз я оператор Мі-24. Це той час, в польоті, коли я відчуваю себе щасливою, коли я навіть не пам’ятаю, як мене звуть, нічого, крім того, заради чого я живу. В небі я живу”, – сказала Надія.

Також вона згадала, як під час служби в Іраку за нею доглядав принц Ес-Сувейри. Він привозив їй на КПП золото, троянди і фініки і намагався домовитися з її колегами-чоловіками, щоб дівчину віддали йому в дружини. Причому пропонував за неї $50 тис., хоча звичайний калим за дружину в Іраку – $2,5 тис. Надія брала тільки квіти і фініки, а потім комбат пояснив принцу, що така операція неможлива, тому що в Україні інші традиції і жінки у нас не продаються.

Читайте також:  Як покращити пам'ять: відповідь вчених

“Мої мрії, мої бажання, навіть якщо вони не схожі на більшість загальноприйнятих стандартів… Не треба боятися бути собою, не треба боятися бути відкритою, не треба боятися йти вперед”, – описала своє життєве кредо Савченко в завершення передачі.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.