facebook

“Витратив на обновку всю зарплату, а потім місяць на хот-догах сидиш”: Леся Нікітюк зізналася, як в брендових сумках солоні огірки носила

Зірка тревел-проекту “Орел і Решка” Леся Никитюк зізналася, що носила в сумці культового бренду Dolce&Gabbana банки з огірками.

Дорогий аксесуар не раз виручав знаменитість у найрізноманітніших ситуаціях.




“На своїх перших дорогих сумках я перевірила: їх роблять на століття. Наприклад, одна з моїх перших і дорогих – від Dolce&Gabbana – легко витримує дві трилітрові банки огірків! Мені мама колись маршруткою передала передачку. Пакет її тяжкості не витримав і порвався. А нести ж якось треба. І тут в хід пішла сумка. У неї спокійно влізли дві трилітрових банки солоних огірків і ще всякого, по дрібниці. І нормально, витримала – жодна ниточка не тріснула!”
– зізналася Никитюк.

За словами дівчини, джинси або нову футболку вона легко може купити на ринку в рідному Хмельницькому. А ось сумки та ремені – тільки у дорогих брендів. Більш того, у ведучої навіть є спеціальний “сумочний” фонд.

“Кожен місяць я намагаюся відкладати 10% доходу в окрему скарбничку, щоб раз на рік купити собі дуже круту сумку. А то знаєте, як буває: витратив на обновку всю зарплату, а потім місяць хот-догами харчуєшся”, – говорить Леся.

Усім дівчатам, які мріють про брендову якісну сумку, але не хочуть довго відкладати на неї кошти, Никитюк порадила звертати увагу на українських дизайнерів.

Читайте також:  "Уже скоро": Леся Нікітюк повідомила, що готується до весілля (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.