facebook

Трагедія у Бурштині: мама виявила сина мертвим у ванній

Прикрий інцидент стався 29 березня. Мама повернулася з роботи додому і побачила страшну картину: її син лежав у ванній мертвий з перерізаними венами.
Хлопець, який вчинив самогубство, навчався в одній із місцевих шкіл. Він був у 10 класі. Сьогодні бурштинці прощаються з юнаком, а правоохоронці з`язовують усі обставини, що призвели до самогубства.



Начальник сектору молодіжної превенції управління превентивної діяльності ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук повідомила, що прощального листа хлопець 2001 року народження не залишав. Поліцейські вилучили комп`ютер та планшет. Кажуть, на перший погляд впливу від небезпечних ігор немає. Але про це можна буде говорити дещо пізніше. Також психологи переглядатимуть записи і малюнки учня, щоб пояснити, що призвело до такого. Те, що хлопець мав внутрішні хвилювання, рідні не помічали.

У школі бурштинця характеризували як замкнутого і спокійного. Він не конфліктував, але і друзів не мав. Знання у школі демонстрував середнього рівня. Напередодні вчиненого був у навчальному закладі, нічого підозрілого за ним не помітили ні вчителі, ні однокласники. Коли мама прийшла з роботи, побачила у ванній мертвого сина.

Читайте також:  На Прикарпаття заходить інвестор, щоби збудувати бальнеологічний курорт "Пуща - Татарів"

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.