facebook

Сім зламаних ребер і смертельна травма голови. На Прикарпатті племінник “забив” тітку

На Долинщині племінник до смерті побив тітку: у пенсіонерки черепно-мозкова травма та сім зламаних ребер.
Літню жінку без ознак життя виявили в будинку односельчани. До правоохоронців повідомив сільський голова, інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.



Прибувши на місце події, поліціянти застали в будинку 56-річного племінника господині будинку, котрий проживав із своєю 76-річною тіткою. В ході проведення першочергових слідчих дій, встановлено, що 30 березня опівдні, в ході конфлікту між ними, чоловік руками наніс їй удари у голову та тулуб, спричинивши тілесні ушкодження потерпілій у вигляді перелому семи ребер та черепно-мозкової травми, від яких пенсіонерка померла на місці.

Наразі чоловіка затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Призначено проведення ряду експертиз.

За цим фактом Долинським відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Читайте також:  Українців пускатимуть до країн ЄС по-новому: Що зміниться

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.