facebook

«Другий шанс Аїди Ніколайчук»: Подивіться, як виглядає чоловік співачки, молодший за неї на 12 років

Про цю вродливу жінку всі дізналися у 2011 році, коли вона вперше з’явилася на сцені вокального талант-шоу «X-Фактор». Так, Аїда Ніколайчук була учасницею 2 сезону популярного проекту, однак тоді фортуна їй не посміхнулась. Сьогодні редакція Корупція.Стар розповість вам про ті шанси, які доля дарувала Аїді вдруге і навіть втретє. Впевнені, ми вас здивуємо.


Отже, в історії 2 сезону «X-Фактор» Ніколайчук назавжди залишиться просто учасницею, справжнього успіху жінка досягла аж через рік. Аїда не з тих людей, які зупиняються на півдорозі, тож через рік її знову побачили на сцені співочого конкурсу: цього разу вона прийшла, щоб перемогти.

До участі у телешоу жінка жила звичайним життям: за освітою вона швея, а працювала касиром в магазині одягу. Музику любила ще з раннього дитинства, було чимало спроб займатись нею професійно – деякий час співала у гурті, та особливого успіху так і не досягла.

«Других спроб» у житті Аїди Ніколайчук більше, ніж достатньо. Інколи навіть складається враження, що цифра 2 просто таки переслідує артистку.

Наприклад, у національному відборі на «Євробачення» вона також брала участь двічі і друга спроба теж виявилась успішнішою.



Не оминула «двійка» і особистого життя зірки. Від першого, не дуже вдалого, шлюбу Аїда має сина Максима.

Вдруге під вінець співачку повів білоруський спортсмен Микита Подольський, а сталось це у 2016 році. Не зважаючи на те, що Аїда старша за свого коханого більше, ніж на 10 років, — живуть вони щасливо і мріють про спільну дитину.

Зараз Ніколайчук активно займається своєю сольною кар’єрою. Минулого року вона поїхала підкорювати Японію. І це їй вдалося з першого разу: талановита українка з легкістю перемогла відому японську співачку у рамках Mozart-show і стала справжньою сенсацією на місцевому телебаченні.

Читайте також:  Українці вражені гучною заявою Тіни Кароль про Росію і Україну: “Не довелося прогинатися”

Відзначимо, що у свої 36 Аїда виглядає просто неперевершено.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.