facebook

“Не подобається – то їдь на таксі”: чергове хамство від водія маршрутки в Івано-Франківську

Як повідомлялося раніше в Івано-Франківську подорожчав проїзд у маршрутках.

Та водії маршруток через це не перестали бути хамами. Про черговий випадок повідомив Володимир Шпег у соцмережі Фейсбук.

“Водій 21 мершруту нахамив моїй мамі, бо та попросила квиток. Дали чорнобілий, а вона запиталась чому вони так погано їздять, що їй довелося так довго чекати. Відповідь була: мов не подобається – то їдь на таксі! Хто дав право взагалі тому м….ку переходити на ти і хамити людям??? Це за що люди, які оплачують проїзд мають таке вислуховувати?? то це була основна вимога підняття тарифу, щоб хамити???”



, – обурюється чоловік.

Нагадаємо, перевізник вважав, що підвищення ціни на проїзд – це не їхня забаганка, а перш за все, щоб можна було виплачувати водіям зарплати, приводити автобуси до ладу – вчасно замінювати чохли для сидінь, відправляти автобуси на мийки. Не буде окуповуватися і вартість автобусів, якщо тарифи залишаться теперішніми. Проте, мер Франківська не підтримував такого рішення, і не хоче піднімати ціни на проїзд. Згодом франківці створили петицію, щоб не допустити підняття тарифів на проїзд в громадських маршрутках, – нова петиція від франків.

Читайте також:  Штрафи до 34000 грн: Водіїв приголомшили запровадженням жорсткого покарання

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.