facebook

У Варезе(Італія) заарештували чоловіка, за агресію проти українки: “Я розчиню тебе в кислоті, якщо не покоришся”

Щоразу, коли пара дивилася журналістське розслідування про феміцид по телебаченню, він казав їй: “Я зроблю те ж саме, якщо комусь розкажеш”.

30 річний громадянин Румунії був заарештований поліцією за домашнє насильство, тілесні ушкодження та насильства в сім’ї по відношенні до, 35-річної українки, яка жила із ним у Самараті. Згідно реконструкції подій, починаючи із 2012 року вона переносила побої, погрози смерті і обмеження особистої свободи. Жінка ніколи зверталася за допомогою. Чоловік бив її без причини майже щодня, погрожував поламати хребет, розчинити в кислоті або змусити до проституції на дорозі, якщо вона посміє бунтувати, повідомляє Українська газета в Італії, із посиланням на італійські ЗМІ.

Кожного разу, коли пара дивилася журналістке розслідування про феміцид по телебаченню, він казав їй:



«Я зроблю те ж саме, якщо комусь розкажеш»
.

Чоловік постійно контролював її дії, примушував навіть влітку носити довгі сукні з довгим рукавом і закритою шиєю. Під час останньої агресії, в кінці грудня, жінка втратила свідомість від побоїв і душіння.

Це вимусило румуна звернутися за допомогою до служби швидкої допомоги 112. Коли поліція прибула на місце події, зловмисник, а вгавав, а намагався вигнати їх, заявивши, що йому треба “закінчити роботу”.

Жінку прихистили в асоціації Eva Onlus у Бусто Арсіціо, де вона заявила про всі тортури, яким її піддавали. Подальше поліцейське розслідування підтвердила її свідчення.

Читайте також:  Загинула насильницькою смертю: В Італії українка загинула від руки свого племінника

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.