facebook

Франківський богатир візьме участь у відомому шоу

У зйомках восьмого сезону шоу країни “Зважені та щасливі” бере учать богатир з Івано-Франківська. Цього року боротися за здорову і щасливе життя будуть батьки і діти.
У новому сезоні буде худнути заслужений майстер спорту України, володар титулу “Найсильніша людина світу” і неодноразовий чемпіон світу в силовому багатоборстві Василь Вірастюк, пише Сьогодні.




“Скажу чесно, самому тренуватися складно. А на проекті” Зважені та щасливі “є можливість худнути в компанії. Це завжди веселіше і ефективніше, коли хтось підбадьорює, підстьобує”
, – радіє Василь.
Вірастюк розповідає, що хоче скинути вагу, щоб йому було комфортно сидіти, стояти, щоб було добре самопочуття. Стронгмен не ставить собі за мету досягти якоїсь певної цифри на вагах. Василь Вірастюк буде худнути під керівництвом подружжя Узелкових.

“У Василя особливий тип статури, дуже багато м’язів. Але статус найсильнішої людини в світі не скасовує того, що у володаря цього титулу можуть бути проблеми з вагою або здоров’ям. Василь сам бачить, що щось зайве потрібно прибирати, і готовий це робити разом з парами нового сезону“, – розповів Євген Тунік, директор ТО, яке випускає ”Зважені та щасливі”.

Читайте також:  Ті, хто пішов занадто рано: учасники шоу “Зважені та щасливі”, яких більше немає

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.