facebook

Відома провидиця розповіла, коли чекати кардинальних змін у країні

Українська ворожка зазирнула в майбутнє України

Україну лихоманить вже не один рік: війна на Сході, складна економічна ситуація, глухота політиків по відношенню до свого народу – все це змушує багатьох українців залишати країну. Але залишилися ще справжні патріоти, які, не дивлячись ні на що, продовжують любити свою Батьківщину і сподіваються, що Україна стане сильною і процвітаючою державою. Але коли ж це буде?

Знай.ua попросив відому українську ворожку на слов’янських Резах Рода Світлану Калашник «заглянути у майбутнє» і розповісти нам, що ж чекає нашу країну найближчим часом.

Кинувши свої карти (Рези Рода) на Україну, вона отримала такі відповіді на наші запитання.

– Чому в Україні почалася війна? Для чого це все сталося?

– Для здійснення своєрідного кидка до успіху і розвитку країни. Був відкритий потік сили згори. Далі з розвитком ситуації сила наростала, проте керівники втратили відчуття напрямку, з’явилося відчуття перепони для отримання цілей (хоча це було все надумано, перешкоди не були такими фатальними), це гальмування отримало подальший розвиток, який у розкладі представлен Чуром, захисником людського роду. Реза Чура показала порушення кордонів, появи справжніх перешкод ззовні. На даний момент, ситуація стабілізується.

Реза Лади говорить про зародження розуміння любові, чистоти, щирості. У самому найближчому часі виникне необхідність розсудливості, звершення дій не по миттєвому бажанню. Необхідно буде повернутися до витоків, спокою. Рези показують, що навколо панує злість. Потрібно зупинка і перезавантаження! Власне це і станеться, реза Китоврас, бога мудрості, каже, що дана зупинка і спроба зрозуміти більш тонкі, приховані причини того, що відбувається, так чи інакше буде.

– А що буде відбуватися з народом?

Читайте також:  Чорний маг, мольфарка і астролог передбачили долю України в 2022 році: "Не треба боятися"

– Внутрішній настрій людей бажатиме правди, вчинків за правилами духу. Власне, дуже сильна реза Белобога, бога творення, говорить про погляди на ситуацію без емоцій, гордині і, нарешті, здатності прийняти всі блага від Богів, як заохочення за правильний вчинок, а не для зарозумілості і зверхності. А ці блага будуть!

До свята Авсеня (22 вересня) українців і Україну в цілому чекає перегляд способу життя, зовнішньої і внутрішньої політики. Головне не втратити ясність і тримати помірність у всьому, почуттях і діях. Не потрібно погоджуватися на помилкові радості, в моменти відсутності справжньої, це все може призвести до сумних наслідків. Не втрачаємо голови!



– Світлана, як події війни позначаться на майбутньому України?

– Прекрасна реза Леля і Полеля, богів любові і шлюбу говорить нам про повернення розуміння вищої любові, як основи цього світу. Відсікання розрахунків, вигоди. Емоційний сплеск дозволить нам бачити правду і вибудовувати свою зовнішню політику. Боги говорять «Любіть, і будете щасливі довго»!

Яку же пораду для українців дадуть боги? Чорна реза Скипер Змія, ватажка світу хаосу, наполегливо рекомендує нам зрозуміти свої помилки і тримати удар. І так само реза бога магії і мудрості Велеса застерігає нас від напору, не варто йти напролом, є гнучке рішення проблеми, яке влаштує всіх!

– Не можу не запитати про причини бід України – про Володимира Путіна. Що кажуть Рези про нього?

– Людина отримала величезний досвід сходження політичними щаблями. Навіть просто спілкуючись з людьми, він змінюється, пізнає себе, відкриває свої глибинні можливості. Він бачить себе людиною, активно бере участь у зовнішній політиці, з людьми поза країною. На даний момент він намагається помічати настрій і емоції оточуючих і є страх, що його методи політики перестануть працювати. Але в цілому і далі простежується його любов до активних дій, а також сміливим вчинкам. Це риса його характеру і спосіб ведення політики. Однак квапливість у рішеннях може зіграти не найкращу роль.

Читайте також:  У пологовому будинку Тернополя померла породілля з Африки з COVID-19: подробиці

– Яку б ви дали пораду українцам, щоб ми все якомога швидше почали жити у достатку?

– Я бажаю всім нам, українцям, пробудити свої початкові якості: любов до життя, пристрасну любов до своєї країни. Це наша сила, і діючи на цих нотах, ми будемо отримувати благословення богів!

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.