facebook

Бруд та насильство: на Тернопільщині горе-мати побила дитину, яка поскаржилась на біль

У с. Словятин Бережанського району Тернопільської області горе-матір побила 9-річну дівчинку, яка поскаржилась на те, що у неї розболівся зуб. Коли у помешкання, де жила дитина, приїхали поліцейські, то виявили антисанітарію та відсутність опалення.



Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Тернопільської області.

Про те, що дитина виховується в неналежних умовах, правоохоронцям Бережанського відділу поліції повідомила вчитель школи, де навчається дівчинка. Вона розповіла, що дитина декілька днів пропускала навчання, а до навчального закладу прийшла хвора та зі слідами побоїв.

«Працівники поліції та соціальної служби виїхали за місцем проживання дитини та її батьків. Як з’ясувалося, на виховані у мешканки району четверо дітей, однак найгірше ставлення мати проявляє лише до наймолодшої, 9-річної донечки. Напередодні інциденту у дитини розболівся зуб, однак мати замість повести дитину до лікаря, надавала їй стусанів. Неприйнятними були й умови проживання дітей – у будинку немає опалення, усюди безлад та бруд. Поліцейські відвезли усіх на обстеження до районної лікарні. На матір складено адмінпротокол згідно статті 184 кодексу країни про адміністративні правопорушення», – йдеться у повідомленні.

Читайте також:  Нова сила для країни: Мольфар Радомир зробив приголомшливе пророцтво для України

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.