facebook

Шокуючий момент: Чоловік просто з даху будинку кинув своє 6-місячне дитя

В одному з регіонів Південної Африки проходять масові акції проти знесення нетрів, передає Корупція.Інфо

 



Місцеві жителі пручаються і не хочуть переїжджати: вони закидають цеглинами дороги, палять покришки, нападають на поліцейських. Один з місцевих жителів не знайшов нічого кращого, ніж забратися на дах своєї халупи, взявши з собою свою шестимісячну доньку.

Шестеро поліцейських вишикувалися під будівлею, готові в будь-яку секунду зловити дитини.

Ще один співробітник поліції забрався слідом за бешкетником на дах і спробував відрадити його від жахливого вчинку. Інші учасники протесту стовпилися біля будівлі і скандували: «Кидай!», «Кидай!». Умовляння не допомогли, і в якийсь момент чоловіки жбурнув дочку вниз. Ті, що стояли біля будівлі поліцейські зловили дівчинку, і та не отримала травм. Після цього чоловік був заарештований, а 90 халуп знесені.

Начальник місцевої поліції пообіцяв, що підозрюваний «відповість по всій строгості закону». Дівчинку вже передали матері. Місцеві соціальні служби контролюватимуть ситуацію та простежать, щоб родичі більше не завдали ніякої шкоди дитині.

– Шокує, що батько спробує пожертвувати власною дитиною заради того, щоб відстрочити руйнування незаконної хатини, але, на щастя, дівчинка була врятована. Він буде покараний за всією суворістю закону, – пообіцяли в поліції.

Читайте також:  Мати заморила голодом однорічного сина: почувши вирок в суді, вона сміялася і плескала в долоні

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.