facebook

Завжди молоді італійці одружилися: молодій дружині 85 років, чоловікові – 90!

Молодій дружині 85 років, чоловікові – 90: вони зустрілися в Алассіо і розписалися в комуні в 1971 році, проте завжди мріяли обвінчатися в церкві.

Умберто Маджі та Марія Тарантіні всю довге спільне життя мріяли обвінчатися в церкві, проте церемонію весь час доводилося відкладати.

Здавалося, мрії обох стати чоловіком і дружиною перед Богом так і не судилося здійснитися, але Умберто – людина слова, тому, незважаючи на свій похилий вік, чоловік вирішив зробити сюрприз своїй дружині, організувавши церемонію. Так, італійці, які проживають в будинку для літніх людей в Буссеро, повінчалися в 85 (їй) і 90 (йому) років.




“У 1971 році ми розписалися і так і не змогли організувати церемонію вінчання через брак часу, – пояснює синьйор Умберто, колишній головний лікар лікарні Сан-Маттео в Павії. – Я завжди знаходився між операційним і конгресами. Далі нам просто не щастило – то документи були прострочені, то перед самим вінчанням траплялися непередбачені події… Ми так і ніколи не дійшли до вівтаря“
.

90-річний Умберто і 85-річна Марія повінчалися вчора в Буссеро. Наречена, як годиться, змусила гостей і нареченого трохи себе почекати. Марія сказала “так” своєму чоловікові під оплески запрошених, серед сліз і сяючих посмішок. “Наш час, нарешті, настав!”

Читайте також:  За рік на Прикарпатті одружилося майже 10 тисяч пар, розлучилося – майже 700

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.