facebook

Поліцейські їхали вгамувати сімейний конфлікт, натомість вилучили два мішка коноплі

Як повідомив власник житла, коноплю він вирощував на власній присадибній ділянці, а зберігав в будинку для власних потреб

На Прикарпатті виникла сварка у подружжя, в джерелі не повідомляється хто саме викликав поліцію для залагодження конфлікту, але очевидно це був хтось з самих конфліктуючих. Коли поліцейські прибули на місце події, вони застали чоловіка та жінку, які здійняли галас, кричали та ображали лайкою одне одного.

Поки вдалося розібратися в подробицях інциденту, в кімнаті, де були присутні усі фігуранти події, поліцейські побачили два поліетиленових мішка з невідомою речовиною. Поверхневий огляд показав, що мішки доверха набиті коноплею. Склад поліцейських викликав на місце слідчо-оперативну групу, представники якої по прибуттю підтвердили, що у мішках зберігається сушена конопля та задокументували факт зберігання.

Як повідомив власник житла, коноплю він вирощував на власній присадибній ділянці, а зберігав в будинку для власних потреб.



Читайте також:  "Ми патріоти своєї держави": родина Парубочих з Тернопільщини повернулася з Італії та заснувала власний бізнес (відео)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.