facebook

Анна Седокова похизувалась новим бойфрендом: ніжні фото

Екс-солістка гурту “Віа Гра” Анна Седокова активно веде свій блог в Instagram та ділиться з підписниками своїми останніми новинами. Співачка тривалий час приховувала нові стосунки від громадськості, але все ж не втрималась та опублікувала знімки з новим бойфрендом, які викликали чимале захоплення у прихильників.



Користувачі мережі не вперше підозрювали, що в Анни Седокової з’явився коханий. Однак співачка не коментувала настирних припущень і приховувала від шанувальників своє особисте життя. Проте довго втримати таку інформація зірка не змогла, тому опублікувала декілька знімків з новим бойфрендом.

Знаете, если бы меня ещё пол года назад спросили, поверю ли я в то, что сейчас происходит, я бы сказала – нет! Только что, я была номинирована на премию @muztv !!! Лучшее женское видео Года !!!!!!! Моя #НеТвояВина !!! ❤️Я возвращаюсь домой в самой красивой машине на свете, там спят мои любимые дети и у меня самая потрясающая работа на Земле !!! У меня преданные друзья и любимейшие подруги и просто безумная команда на работе !!! Он !!! И все только лучшее впереди! Я знаю! Спасибо тебе, Боженька и спасибо ВАМ, моя ИнстаСемья! Мы сделали это !!! Мы – сила ❤️

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

“Знаєте, якби мене ще півроку тому запитали, повірю я в те, що зараз відбувається, я б сказала: “Ні!” Щойно я була номінована на премію “Краще жіноче відео року!” Я повертаюся додому в найгарнішій машині на світі, там сплять мої улюблені діти і у мене найприголомшливіша робота на Землі! У мене віддані друзі і найулюбленіші подруги, просто божевільна команда на роботі! І він! Все найкраще тільки попереду! Я знаю!”, – поділилась враженнями Анна Седокова.

Читайте також:  Щастя було таким коротким: У річницю весілля франківчанка Тіна Кароль зворушиво вшанувала коханого

На фото, опублікованому співачкою, привабливий чоловік вечеряє в одному із закладів у Москві. Обличчя зіркового бойфренда майже не видно. Прихильники одразу ж поспішили вітати Анну Седакову та випитувати, хто цей таємний незнайомець.

https://www.instagram.com/p/Bhv7eOOlS-w/?utm_source=ig_embed

На іншому фото Анна Седокова прийшла у супроводі коханого на вручення премії в Москві. Новоспечена пара виглядає дуже стильно, а співачка не тямить себе від щастя.

Любов – це гра, в якій двоє можуть грати, і обидва виграють,– загадково написала Анна Седокова.

За попередньою інформацією, новим бойфрендом Анни Седокової є фотограф та дизайнер Данило Величко, який живе та працює в столиці Росії. Однак зірка поки не підтвердила та не спростувала цього.

Love is a game that two can play and both win.

A post shared by ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) on

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.