facebook

У Запоріжжі викрили хабарників з Нацгвардії та військкомату

Затримання хабарників проводили СБУ, поліція та військова прокуратура
У Запоріжжі затримали жінку – старшого солдата однієї з місцевих військових частин Національної гвардії, яку підозрюють в систематичному передаванні хабарів співробітникам Запорізького обласного військового комісаріату.

Як повідомляє військова прокуратура Південного регіону, телефоністка зі взводу стаціонарних засобів зв’язку обіцяла громадянці звільнення від призову на військову службу її військовозобов’язаного родича.

“За неправомірну вигоду в сумі 1000 доларів США старший солдат, діючи спільно з посадовими особами Запорізького обласного військового комісаріату, обіцяла громадянці Г. забезпечити непризов на військову службу військовозобов’язаного Ф.”,– йдеться в повідомленні.

18 квітня жінку затримали під час отримання другої частини обумовленої суми хабара в розмірі 500 доларів. Затримання проведено в одному із закладів громадського харчування.

“Правоохоронці встановили, що посадовець військової частини Національної гвардії України за певну винагороду займається вирішенням питань, пов’язаних з проходженням строкової військової служби в лавах збройних сил України”, – зазначили в поліції, додавши, що ведеться кримінальне провадження за статтею “зловживання впливом”.

Читайте також:  Нардеп показав, як виглядають вагони-трансформери «Нічного експресу» Київ – Івано-Франківськ (ФОТО, ВІДЕО)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.