facebook

Обурені закарпатці ледь не вчинили самосуд над підлітком, який зарізав свого ровесника

До пізнього вечора середи, 18 квітня, місцеві заблокували трасу міжнародного значення в селі Нижня Апша, де і сталася трагедія. Близько півтисячі людей вийшли на протест, бо не згодні з рішенням суду, який три тижні тому відпустив 14-річного підозрюваного під домашній арешт. Про це інформує PRESS-ЦЕНТР із посиланням на Mukachevo.net.

«Підліток, якого звинувачують у вбивстві свого ровесника, не лише не виконує рішення суду, а ще вільно розгулює селом. Люди припускають, що у підозрюваного також був спільник, якого поліція не затримала», – йдеться у повідомленні.

Через заворушення на місце подій виїхало керівництво закарпатської поліції на чолі з керівником Романом Стефанишиним. Правоохоронці забрали головного підозрюваного до відділку, адже розлючений натовп був готовий вчинити самосуд.

Нагадаємо, повідомлення про умисне вбивство надійшло до поліції ще 14 березня. 14-річний мешканець селища Нижня Апша посварився зі своїм товаришем та кілька разів вдарив його ножем у шию. Від отриманих травм дев’ятикласник помер на місці.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство. Слідство у справі триває.

Читайте також:  У Кривому Розі п'яна компанія по-звірячому вбила бездомного: деталі трагедії

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.