facebook

Депутат опублікував фото повістки на допит з номером “справи Ахметова”

Проти Ахметова порушено кримінальну справу, стверджує нардеп Фірсов.

1614913




Нардеп від Блоку Петра Порошенка Єгор Фірсов опублікував в Facebook фотографію своєї повістки на допит як свідка у справі, порушеній проти українського олігарха Ріната Ахметова “за підозрою у фінансуванні сепаратизму і тероризму”.

Раніше Фірсов уже повідомляв, що проти Ахметова порушено кримінальну справу. У прес-службі Ахметова назвали заяви Фірсова дезінформацією і наклепом.

“Ідіотизм якийсь … Навіщо знову брехати?! Панове з прес-служби пана Ахметова, ви гадаєте, мені складно буде довести свою правоту? У понеділок надішлю офіційний запит в ГПУ. А поки ось вам моє “запрошення” і номер кримінального провадження!” – написав Фірсов.

Імена учасників “плану Ахметова”

Раніше нардеп з БПП і журналіст Мустафа Найєм оприлюднив документи, які нібито свідчать про організацію компанією ДТЕК, що належить Ахметову, соціальних заворушень в Україні. Група народних депутатів зажадала від генпрокурора Віктора Шокіна розібратися з роллю олігарха та його структур в організації мітингів у Києві.

Пізніше в компанії ДТЕК, що належить Ахметову, заявили, що їм невідоме джерело походження документа, опублікованого нардепом Мустафою Найємом.

Читайте також:  “Затягнули у авто, били і по черзі ґвалтували”: жертва депутата від “Слуги народу” розповіла про злочин

Шукайте деталі в групі Facebook