facebook

У прикарпатському селі післяфутбольна суперечка закінчилась п’яним убивством

У селі Колоколин, Рогатинського району, через футбольний матч між товаришами по чарці виник конфлікт. Тоді, 21-річний місцевий житель декілька разів наніс 34-річному односельцю удари в голову та грудну клітку, які призвели до смерті.



Вчора, 23 квітня, близько 10 годин ранку до працівників поліції звернувся черговий лікар Рогатинської центральної районної лікарні, який і повідомив про пацієнта з черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку та внутрішньочерепними гематомами. До медичного закладу постраждалого доставили на світанку, однак до вечора він уже не дожив, інформують в прес-службі ГУНП області.

Як з’ясували поліціянти, після футбольного матчу чоловіки відвідали сільське кафе, де розпивали спиртні напої. Через матч між товаришами по чарці виник конфлікт. Тоді, 21-річний сільський житель, на ґрунті неприязних відносин та суперечки, яка переросла у бійку, декілька раз ударив потерпілого в голову та грудну клітку.

Після бійки чоловік навіть зумів самотужки дійти до свого будинку, однак “швидку” рідні викликали аж під ранок, коли його стан значно погіршився. Від отриманих тілесних ушкоджень прикарпатець помер у лікарні.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 КПК України. Розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний може сісти ґрати на строк від 7-ми до 10-ти років.

Читайте також:  В Україні збираються змінити тривалість робочого тижня

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.