facebook

Марцінків вважає, що крокодили чудово доповнять франківські водойми

Всі франківці знають, що в місті є декілька чудових водойм. Їх щороку стараються якнайкраще облаштувати, за ними доглядають і заселяють сюди різноманітних птахів. Так нещодавно з’явилася інформація, що в Івано-Франківську в парку Шевченка на «Лебединому озері» поселилися нові мешканці. Це декілька чорних лебедів, котрі неймовірно красиво виглядають, повідомляє Франик.



Також окрім чорних птахів, тут є і білі, а також декілька качок. Та все було б чудово, якби не щедрість мешканців міста, що прогулюючись попри озеро постійно намагаються підгодувати птахів і не завжди свіжими продуктами.

У зв’язку з цим, директорка КП «Центр розвитку міста й рекреацій» Руслана Василюк навіть опублікувала на своїй сторінці пост де закликала містян не підгодовувати птахів. Мовляв цим займаються конкретні працівники, в птахів свій раціон і ось-такі підгодівлі, подекуди ще й черствим хлібом, птахам можуть дуже сильно зашкодити.

Сьогодні з’явилася інформація, що це оголошення поширило безліч франківців, за що Руслана їм подякувала. Також жінка розповіла всю ситуацію меру міста, Руслану Марцінківу, з котрим якраз обговорювали оновлення, що скоро розпочнуться в відпочинкових зонах міста.

Мер сказав, що дикі черепашки в водоймах є, про це засоби масової інформації розповідали декількома тижнями раніше, білі і чорні лебеді теж, не вистачає лише крокодилів. Було б чудове доповнення загального пейзажу, тай проблема з охочими підгодувати птахів, відпаде сама собою. Звичайно це жарт, та хто його знає, а раптом і справді в місті з’явиться ще один «франківський феномен», правда на відміну від черепашок, цими мешканцями містяни вже навряд чи б так милувалися.

Читайте також:  Івано-франківці у "соцмережах" кепкують із «чекістської тужурки» мера міста (фото)

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.