facebook

“Секс і нічого особистого”: з’явився перший тизер фільму з відомим франківським актором. ВІДЕО

Як вже раніше писав WestNews головна чоловіча роль у стрічці “Секс і нічого особистого” дісталася актору Роману Луцькому з Івано-Франківська.
За сюжетом Роман буде грати Сергія – незграбного, нерішучого тюхтія, який працює бухгалтером, інформує WestNews. Сергієві пощастило завоювати прихильність Лесі, в котру він був закоханий ще зі школи, от тільки пропозиція руки і серця вийшла вкрай невчасною. Втім, це і стало початком пригод, внаслідок яких Сергій повністю змінився.

Також у фільмі присутній персонаж Діана, акторка, яку зіграє поки у секреті. Дівчина зі Львову, яка наразі живе у Празі і працює стриптизеркою. Красива, розкута, товариська Діана має суттєвий недолік – марнотратство, внаслідок якого у неї виникають серйозні проблеми. Це заважає Діані розпочати нове життя і втілити свою давню мрію – відкрити власний ресторан.

Ще однією героїнею є ефектна і яскрава дівчина Сергія. Завжди була лідером у житті та у їх стосунках. Леся висміює і принижує Сергія, який наважився зробити їй пропозицію. Згодом, дізнавшись про неймовірні пригоди Сергія у Празі, вирішує, що він вартий її уваги і поспішає надолужити втрачений шанс.

Також залишається секретом хто зіграє роль давнього друга Сергія, який також мешкає і працює у Празі. Він сучасний і провокативний художник, те ж саме можна сказати і про стиль його життя. Василь з його багатим романтичним досвідом – той самий шанс, який може допомогти Сергієві змінитися, проте він змінюється сам внаслідок раптового кохання.

Сюжет фільму: Коли кохана дівчина “виносить тобі гарбуза”, мотивуючи це тим, що ти повний нездара в ліжку — значить, щасливому життю прийшов кінець. Принаймні, статевому. Однак Сергій зустрічає стриптизерку Діану, і вона обіцяє зробити з нього справжнього мачо. Правда, попереджає, що її уроки носитимуть лише теоретичний характер. Але нудними і марними вони точно не будуть!

Читайте також:  Я тра*нул всіх на всю Європу, – Андрій Данилко вилаявся в ефірі Нацвідбору на Євробачення 2018 (відео)

Нагадаємо, популярний шоумен та ведучий Сергій Притула заінтригував фанатів першим фото зі зйомок нового українського комедійного фільму “Секс і нічого особистого”.

Притула вирішив випробувати свої сили у якості актора в повнометражній комедії “Секс і нічого особистого”, яку креативно скоротили до #СІНО. Про це сам ведучий розповів на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Як зазначили його колеги з “Вар’яти-шоу”, які долучились до створення сценарію для стрічки, прем’єра запланована на День Святого Валентина наступного року.

Шукайте деталі в групі Facebook

Джерело.